Alla inlägg under februari 2009

Av Nina - 12 februari 2009 10:25

Trodde att det skulle bli lite bättre. Men inte då. Imorse var det hela 28 grader kallt. Är det nya istiden som är på gång???

Inte konstigt att det känns som det gör.

Fick förfrågan om det inte är fibromyallergi jag har!!! Inte vet jag. Jag vet inte vad det är riktigt. Men jag vet att det är ganska likt artrit. Vad jag är helt säker på är att jag har psoriasis. Ungefär som med Erik. Vad vi vet helt säkert är att han är döv. Jag är ju ingen läkare, men ibland önskar jag att jag var en. Då skulle man ju kunna få hjälp. Även hjälpa andra.

Men en sak är jag glad för. Mommen har fått tid för undersökning. Nedräkningen har börjat. Kanske hon äntligen kan få riktig hjälp. Jag håller alla mina tummar. Jag skulle bli så glad om hon blev piggare. Kanske så pigg att hon kan komma och hälsa på. Det var ju så länge sedan. Håller på dig.

Nu ska jag elda lite mera. Känns som om det blir en dag till vid brasan och i den varma duschen.

Kram

Sol

Av Nina - 11 februari 2009 13:05

Det är ganska fantastiskt ändå.

Igår kväll var det 22 grader kallt. Imorse 26. Nu när solen ligger på är det bara 4 grader kallt. Men som sagt det är i solen. Går du i skuggan och tittar är det 15 grader. Att det kan vara en sån skillnad. Nu spelar det inte mig någon roll. Jag sitter inne och tittar ut. Här har jag det varmt och skönt.

Annars då, tja, det är som vanligt. Det värsta är nog allt man ser omkring sig som skulle behöva göras. Vad jag klarar är att köra igång tvättmaskin. Men man kan ju inte bara tvätta för tvättandets skull. Det är ganska tomt i korgen... Försökte mig på strykning men det var ingen hit. Det finns bättre dagar.
En sak som jag upptäckt under dessa dagar är att det finns en hel massa att titta på på tvn. Det är Rachel Ray, Ellen, Oprah och mycket mera. En ganska skön avslappning men inget som jag vill se på hur länge som helst.

Ja de var väl det.

Kram

Av Nina - 10 februari 2009 09:52

På radion sa dom att det max skulle vara minus tio grader minus i Sverige idag. När vi tittar har vi 19,8. Bor vi inte i Sverige då??? Ja,ja. Kallt är det iallafall. Det visste jag redan innan jag klev upp. Kan berätta att det är även strålande sol. Tänk vad härligt det skulle vara om det inte var så kallt också.

Man får inte allt.

Funderade på att gå imorgon, men som det känns nu är det inte på topp.

Nu har jag precis klivit ur en varm dusch, det är alltid skönt. Man blir lite rörligare känns det som.

Idag ska jag göra samma som igår...ingenting. Det är vad som jag räcker till. Man tycker synd om de mina. Det blir bättre med vädret....

Ha så gottt

Kram 

Av Nina - 9 februari 2009 07:50

Jaha, vill bara berätta innan jag kryper i säng igen.

Jag är hemma.

Nu är det inte för att det snöat så mycket så jag inte kommer från gården. Nä, trycket är skyhögt. Det är visst pga värken.

Vet inte hur länge, men idag ialla fall kommer jag att vara hemma.

Nu kryper jag ner i sängen. Har inte sovit bara snurrat runt.

Ha de så länge.

Kram

Av Nina - 8 februari 2009 15:21

Tror vi håller på att snöa in...

Skulle in på sjukhuset idag, men det får vara. Varning på radion för att ta ut bilen.

Sten måste ut igen och skotta. Det är nog närmare en meter som kommit.

Hoppas bara att allt går bra imorgon, Erik har ju resa.

Själv vet jag inte just nu hur det ser ut för mig imorgon. Det här vädret gör mig tokig. Tänk om det fanns något som gjorde att jag bara mår bra. Livet skulle underlätta väldigt.

Jaha, helgen har gått och det har inte blivit någonting gjort för mig. Sten tycker inte att jag har varit den trevligaste denna helg. Man kan nästan säga att jag borde dragit täcket över mitt huvud och gått och gömt mig.

Erik har varit tråkig som vanligt. Vill mest bara sitta vid datorn.

Nä nu är det nog bäst att jag börjar med lite mat.

Ha de så gott. Skriver imorgon.

Kram

Av Nina - 5 februari 2009 08:06

Tänk att det är torsdag. Faktiskt bästa dagen tycker jag. Är lite sen vid datorn idag. Har redan svarat telefonen, diskat och satt på kaffet. Det är värst vad det finns morgonpigga människor som ringer och är så alerta. Jag känner mig inte vidare alert. Känner mig nästan nyvaken än. Men några koppar och man är i gång.

Idag är det lite mildare ute. Bara 7,5 nästan sommar.... Det är ju tur för vi ska ju gå och kolla på Kälkhockey ikväll och det är ju en bit att gå. Men alla behöver vi både lite luft och röra på oss.

Var bara trött igår. Gick tidigt isäng.

Fundrar ibland på det där om att ta igen sömn. Jag tror inte det fungerar. För min del sover jag kanske var tredje natt, värk de andra nätterna. De nätter jag får sova ska du inte tro att jag är piggare på morgonen inte. Nästan så det är tvärtom. En gång tog jag en sov tablett och det gör jag inte någon fler gång. Sov som en stock till två dagen efter. Inte bra.

Nu ska jag ta mig den där första koppen så jag kommer igång.

Ha de så bra

Kram

Av Nina - 4 februari 2009 16:36

Dagen lider mot sitt slut.

Har haft det bra ändå.

Fick ett sms av bossen.. "vill träffa mig och prata med mig angående min arbetssituation...." Kanske man nu får gå?? Vad vet jag.

Det ända jag vet är att jag har j...la ont. Överallt. De som har atrtrit vet vad jag pratar om. Inte är man på bästa humör inte. Har inte kraft och ork att sitta och vara social, prata strunt och dricka kaffe. Jag är här för mina elevers skull inte för annat. Om det är att sitta av min tid med att surra i telefon dricka kaffe och snurra runt som är vad jag ska göra. Sorry. Visste inte det. Ja,ja. Kan inte rå på hur det är i kroppen. Vad jag skulle vilja är att de kom värme nu. Denna evinnerliga kyla gör att man är värre i lederna. Om nån frågar vart jag har ont brukar jag svara att det är lättare att berätta vart jag inte har ont. Det är från hårroten till tåspetsen. Men, men det går nog över. Om inte förr så när man ligger på frost fritt...

Slut på gnäll.

Jag går snart hem.

Kram

Av Nina - 4 februari 2009 12:09

Har nu avnjutit en härlig lunch som min elev har tillagat. Vi är mätta som bara den. Klarar oss galant fram till kvällen.

Vi provade att göra äppel kakan de gör reklam för på TV. Du vet, två påsar.

Mycket lätt, superenkelt. Och resultatet.... GOTT. Helt klart godkänt. Detta passar många lata som ändå vill bjuda på något gott. Kan se en hel del män som gör denna dessert....

Imorgon ska vi dra iväg på kälkhockey. Ska bli mycket roligt. Det är denna vecka Paralympics här i Sollefteå. Imorgon spelar Korea-Sverige. Kul.

Nä, nu ska jag ut på broa och kolla av kylan.

Ha de

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards