Alla inlägg under april 2009

Av Nina - 12 april 2009 02:34

Nu är klockan mycket. Det har varit lite hålligång här nu...

Just nu är Mattias ute och surrar me Sten. Han, alltså Mattias är på väg hem.

Vi hade en liten spel kväll här. De var grannen som kom och vi åt tacos istället för påsk middag. Sen kom käre sonen och ville vara med. Så kvällen drog ut lite....

Annars, tja vi har varit ute mest hela dagen. Fick besök strax före lunch. Vi var just då på väg ut för att grädda våfflor. Satt i godan ro i två timmar med besök och åt våfflor och drack kaffe.

Sen tog vi en promenad med Erik för att visa nya vagnen. Det blev en succe. Vi lekte som bara den i vagnen. Han sov, tvättade sig, kokade mat och diskade. Sen bjöd han på kaffe. Vi hade väldigt roligt i vagnen. Kom hem efter tre. Då blev det lite bråttom då vi hade bestämt att klockan fem skulle det ätas. Men allt gick himla bra och blev väldigt lyckat som märks nu då klockan är mitt i natten.

Trevligt som vanligt.

Kram på er alla jag skriver något mera sen.


Av Nina - 9 april 2009 21:10

Nu börjar påsken. Idag var det halvdag på jobbet både skönt och konstigt. Man hinner inte riktigt med sig. Men en toppen halv dag blev det.

Nu så blir det påsk vare sig man vill eller inte.

Varje år är det samma tankar som kommer. För nu 16 år sedan dog min kompis och vän just nu. Hon finns kvar i mina tankar och lite mer just under påsken. Det är inget man glömmer i första taget. Fick en sista hälsning av henne genom att en tavla ramlade ner och ljuset slocknade.

Nu ska jag inte fördjupa mig mer i det men dat är inget man glömmer och i synenrhet inte en vän som henne.

Ja då var det som sagt påsk. Och påsk ägg har vi köpt men inte till Erik, han äter ju inte godis. Men vi har köpt en honungsmelon till honom och det kommer han att bli jätteglad för. Av Jenny fick han hamburger lunch som påskägg. Men vi har köpt ett påsk ägg fyllt med godis och det var till Jenny. Hon behöver något att snaska på på väg till Borga där hon ska fira påsken.

Vi kommer att hålla oss hemma. Vi kommer att få besök av Stens stora son nån dag och på måndag ska vi åka till min syster som fyller år. Kanske vi får några fler som kommer att hälsa på vem vet vi är iallafall hemma.

Nä nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara njuta.

Kram på er alla och extra mjuk kram till mommen. Tänker på dig.

Kramis

Av Nina - 8 april 2009 21:38

En ny dag har tagit slut.

Konstig formuleríng men det stämmer ju.

Dagen i dag då. Ja, inte ska jag klaga inte. Har fått några nya bekanta som jag kommer att tampas med framöver och det var absolut inte negativt det var tvärtom dubbelt positivt.

Har dessutom sett att det ska ev starta upp ett hem för unga här i Graninge så jag har börjat undersöka den saken.

Vad jag just nu ser fram emot är några dagars ledigt. Konstigt egentligen. Jag har ju varit hemma så länge men jag kan inte påstå att jag har varit hemma och ledig. Jag har ju bara varit dålig. Man är inte ledig när man är dålig. Låter konstigt men jag vet det nu av egen erfarenhet. Jag skulle nog ha behövt att bara vara ledig några dagar innan jag kastade mig in i arbbete. Det var kanske överilat av mig att köra stenhårt med heltid direkt. Men tjurig som jag är så måste jag bara... Så som sagt, skönt med några dagars ledighet.

Imorgon kör gubben mig till jobbet, han ska vidare så han behöver bilen. Bra de, dags för han att stiga upp tidigt också. Men det är ju kort dag imorgon så han får inte hålla sig borta för länge. Det ska ju påsk handlas en massa och sen tror jag nog att vi hämtar Erik så Jenny kan få sluta lite tidigare. Det är ju skärtorsdag.

Nä, nu ska jag nog tänka på refrängen. Det ser ut som om Färjestad kommer att vinna men man vet aldrig i sista sekunden kan vad som helst hända. Men just nu känns det som om det kvittar det har det nästan gjort sen Modo och Timrå åkte ut. Vad jag pratar om för de som inte är med är faktiskt ishockey.

Snurr fnurr.

Kram på er alla skriv gärna ett hej nästa gång ni är in.

Kram

Tid

Av Nina - 8 april 2009 07:34

Vad är tid egentligen.

Jag tycker det börjar bli lite till överdrift när vi tycker att det tar sån lång tid för datorn att starta, kopiatorn tar sån tid på sig att komma igång eller att kaffebryggen kokar så långsamt. Man ser hur bråttom allt är. Det är nästan så man börjar bita naglarna för att det tar sån tid med allt.

Ja, då är det onsdag. Sitter här för mig själv. Väntar på att kaffet ska bli klart. Hoppas på sällskap till den tåren.

Det har snöat lite inatt. Bilen stod ute för att skotern är under service i garaget. Inte roligt att sätta sig i en kall oskrapad bil. Nu är man bortskämd måste jag säga. Men det är härligt med garage.

Nu har jag haft ont ordentligt i två dagar. Pillren hjälper inte just nu. Tur att man går på fyra dagars ledigt. Ska verkligen ta igen mig.

Nä, nu har mina fem minuter gått.

Ha de så bra

Kram

Av Nina - 7 april 2009 19:15

På torsdag är det halv dag.

Glöm inte bort att vi ska ut då.

Välkommen önskar jag till mina elever.

Kram

Av Nina - 7 april 2009 19:07

Nu har man fått veta några av de som i hemlighet, eller vad det kan vara , som besöker min blogg.

Jag tycker att det är roligt med alla besökare och roligare skulle det vara om de skulle ge sig till känna med en liten kommentar. Men det kan ju vara så att de vill läsa utan att bli sedd. Vad vet jag.

Nåja, dagen är till ända. Erik är i ducshen och ska bli ren och fin... Själv tar jag igen mig lite. Sitter med tvn på och försöker få mig mer utbildad. Det är ju vem vet mest  nu. Ganska kul. Vissa frågor vet jag inte vad de pratar om och vissa är så enkla att det slår slint. Tur man inte är med.

Spännande de där med lönesamtal egentligen. Har än inte förstått vitsen. Det kallas för att vara individuellt, men jag betvivlar. Jag får ju inte riktigt vara med och bestämma jag kan tycka men mer är det inte. Som alla kan förstå så tycker jag självklart att jag är värd minst det dubbla men de förstår jag om jag inte kan få men lite mer iallafall. Vi får se.

Nä nu är det dags att plocka Erik ur duschen så det finns lite varmvatten till oss andra.

Kram

Av Nina - 7 april 2009 11:19

Usch va jag är hungrig...

Andra gruppen har lagat mat och sitter nu och äter. Hur tror ni det känns i tarmen. De riktigt suger. Men jag får snällt vänta till klockan tolv.

Chefen ringde idag..de blir lönesamtal i em. Fast va jag förstått så är det redan klart med alla delningar, han är lite sen...

Ja, ja. Det finns ju ändå inte mycket man kan säga till om där inte. Önska kan man alltid.

Kram

Av Nina - 7 april 2009 07:36

Jaha, tisdag. Är ensam här på jobbet...Men när jag tittar ut så kommer min kära kollega.

Inte bara här är jag ensam. Det känns ensamt nu när Anna åkt hem. Det var underbart och härligt att ha henne hemma. En hel familj.

Ja idag är det inte något speciellt på gång. En massa telefonsamtal som jag måste göra. Lite skriv arbete ligger också och väntar.

Sen är det bara att åka hem.

Ja det var nog det det.

Vem vet, kanske jag får tiden att skriva nån rad till...

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards