Alla inlägg under april 2009

Av Nina - 26 april 2009 23:11

Ja nu är helgen till ända.

Mycket bra sådan. Vad som känns mindre bra är att nu ska Sten helt plötsligt börja jobba. Lite konstig känsla efter nästan fem månader hemma. Men samtidigt är det ju bra att han får komma igång igen. Det är inte det bästa att gå hemma.

En annan sak.. Erik är inte pigg. Han är hemma denna vecka. Jag blir hemma jag med imorgon. Ingen assistent. Jenny är hemma med Agnes. Men på tisdag har vi ass och jag far och jobbar. Lite små struligt men allt går. Sen ska jag iväg med bilen på onsdag. Måste lämnas efter sju och hämtas före halv fyra. Men det ska nog kunna ordnas de oxå.

Nä nu ska jag krypa ner i den sköna sängen. Ska ju upp tidigt imorgon.

Ha de så gott och kram på er alla

Kram

Av Nina - 25 april 2009 22:27

Oj då, här sitter jag med hicka. Har nog tagit några för många turkiska peppar...

Det är lördag kväll och det har varit både det ena och det andra idag.

Först var jag till Bispgården med syster yster och kolla av vad det var. En mycket trevlig dag. Öj, va det är svårt att skriva när man har hicka. Det riktigt hoppar... Undrar just vad hickan kan bero på.... tror nog att jag får skriva några fler rader imorgon...

Kan säga att de blev en trevlig em med grannarna. Det varade inte bara lite utan rätt mycket...mellan fyra och nu... Lite röd har jag blivit  på korppen oxå

Kram


Av Nina - 24 april 2009 21:56

Vilket kanon väder det varit hela dagen idag kan nästan inte tro de är sant. Sol från klarblå himmel. Kan de bli bättre.

Erik är hemma nu och det känns inte dumt det inte. Jenny hämtade och det gick jättebra, hela resan hade gått bra. Tack Kinen. Syns snart.

Annars, inget speciellt. Pysslat med vagnen lite, finns att göra. Erik blev jätteglad att den stod hemma på gården. VI som trodde att han skulle bli lite vild här mot kvällen och vilja sova i den. Men inte då, hur lugnt som helst kröp han ner i sin egen säng. De var tur de, inte roligt när de blir en massa tjafs.

Imorgon ska jag på turne med min stora syster. Ska bli hur kul som helst. Får berätta imorgon vad jag varit på.

Tja, de var nog inte mer just nu. Kanske de kan bli lite mera imorgon.

Kram

Av Nina - 23 april 2009 18:25

Lång dag.

Är fortfarande på jobbet och är lite lätt irreterad...

Det går inte att logga in på arbets sidorna.

Känns just nu som om man är lite mobbad.. först dör en dator, sen funkar inte den andra riktigt eller vad de nu är.

Ja, ja. Dagen har varit helt underbar som vanligt. Det har hänt en hel del om jag får säga det själv. Fort har det gått de kan jag hålla med om. Avslutades med att jag blev utbjuden på födelsedags pizza. De ni. Inte alla fröknar som blir de inte av elever. Så ni förstår att man har de bra.

Nu ska jag göra ett sista försök med inlog. Går de inte far jag hem. Har ju snart varit här i tolv timmar. Känns. Vill hem och lägga upp fötterna. En kopp kaffe skulle heller inte skada. Tror jag ringer Sten och beställer.

Kram

Av Nina - 22 april 2009 20:20

Tror det börjar bli lite tumultartat nu. Inte många rätt åt några håll, tur att en annan har koll....

Erik är som sagt inte pigg. Han kommer ju hem på fredag. Vi får se vad det är som kommer hem. Kanske en riktigt sjuklig liten kille. Det blir till att ringa på barn och höra om det kanske ska göras några odlingar eller nåt.

Nåja, de är bara att vänta och se.

Gick lite tidigare idag (alltså före fem) för jag kände att jag verkligen behövde friskvård. Skyndade mig hem och bytte om. Fick med mig Sten så vi tog en promenad på över 6 km. Och det gjorde vi på en timme. De du. När vi kom in på bruket var de nya grannarna ute så vi passade på att önska de välkomna. Det tog över en timme så man han stelna till lite. Den sista km hem kändes mer än något annat. Just nu sitter jag här och väntar på att Sten ska komma hem. Han fick skjutsa en annan granne in på akuten så jag vet inte när han kommer hem. Tittar lite på room service, ser väldigt bekvämt ut när dom sprejar allt vitt, jag menar allt, sladdar, väggar, kontakter ja allt som finns. Häftigt och enkelt.

Imorgon blir en lång dag, men inte en dålig dag. Torsdagar är nog den bästa dagen tror jag. Om man inte pratar om helgen alltså. Helg är ju alltid helg. Om alla är hemma vill säga. Just nu låter det som om Sten far och jobbar på måndag, vi får se.

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och luta mig tillbaka.

Kram

Av Nina - 21 april 2009 20:43

En liten bild på min egen riddare som kommer hem på fredag. Hoppas bara att han är frisk då. Han hade feber igår.

Kram

Av Nina - 21 april 2009 20:26

Inte trodde jag att min födesledag skulle vara så här inte.

Helt underbart tokig dag.

Det har smsats hela dan från nära och kära. En god middag med min man kan man inte neka till.

Sen att få ett sms att gamla svärsonen John blev pappa idag. Det var verkligen inte det sämsta. Så nu kan man säga att jag blivit halv mormor.

Hoppas innerligt att man får träffa den lille prinsen. GRATTIS JOHN

Kram

Av Nina - 21 april 2009 08:59

På mig själv.

Jag fyller år idag.

Det ska firas med midda på stan. Maken bjuder.

Redan vid sju fick jag mitt första sms, det var från Elin. Tack.

Nu ska jag jobba vidare.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards