Alla inlägg under november 2008

Av Nina - 17 november 2008 11:09

Hur många är det som egentligen älskar måndagar???

Inte jag iallafall. Men jag tror att Erik gör det. Han var då väldigt glad imorse när han fick ge sig iväg. Det känns både och. Bra att han gillar att åka till Gnesta, men dåligt att han vill lämna mig. Men han är visst lika lycklig när han ska åka hem. Så det jämnar ut sig.

Ja, som sagt Erik for imorse. Han var väldigt trött. Sa klart och tydligt att han inte ville kliva upp och drog täcket över huvudet.

Men upp kom han och åt en stor portion gröt innan han for iväg. Nu dröjer det tio dagar tills nästa gång. Längtar redan.

Men en annan glädjande nyhet för mig är att kanske gubben kommer hem till helgen. Det var tal om att det skulle stanna längre. Var inte mycket kvar på arbetet dom har. Nu visar det sig att de blir nog klara denna vecka. Och inte är jag ledsen för det inte. Nä, tvärtom. Nu får jag hjälp med ved bärning och snö skottning....

Skämt och sido, saknar alltid min man när han är borta.

Nu har jag haft min lilla rast. Dags att fortsätta med dagens planering. Ser att det även snart dags för lunch.

Smaklig måltid.

Ha de bra

Kram

Av Nina - 16 november 2008 21:41

Erik blev som sagt jätteglad för sitt nya rum. Han har tillbringat mycket tid där i helgen.

Kul. Här bild på om möbleringen som i hans smak är bra.

Kram

Av Nina - 16 november 2008 21:38

Ibland blir jag verkligen imponerad av Erik. Igår blev det ingen bakning och när Erik skulle lägga sig sa jag att imorgon ska vi baka. Så var det med det.... Jag glömde. När vi sedan skulle bada vid halv sex sa Erik att vi skulle baka. Oj, jag hade som sagt glömt, men inte han. Självklart gick vi och gjorde en snabb sockerkaka. Jenny ska smaka imorgon. Erik har skurit ordning en bit till henne...

Den sjönk som en bomb...men var god.


Ni får använda era huvudmuskler för att se bilden i rätt vinkel...


Ha bra

Kram

Av Nina - 15 november 2008 21:36

Jaha, nu snöar det. En hel del har det kommit. Hela dagen har det ramlat ner en massa vitt..

Erik ville ju inte gå ut. Han har för mycket att göra nu. Att utforska sitt rum. Inte är det några nya saker direkt, men det som finns står på nya ställen. Tidningarna är ihop plockade i tidningspärmar. Kul tycker Erik. Det är bara att ta en och sätta sig på sängen eller fåtöljen och läsa. Han riktigt njuter. Känns bra. Bakat har vi inte gjort idag. Det fanns inte tid i Eriks värld. Gick bra att laga mat. Han tog själv tag i den saken. Visade att det skulle vara spagetti till middag idag. Det gick bra. Han åt som om han inte sett mat förut. Men det klart, det man gör själv smakar lite extra.

Har hittat kameran. Glad blev jag. Ska försöka ladda in lite bilder. Men just nu blir det inget. Känner mest för att luta mig tillbaka.

När det gäller pyssel. Det blir lite då och då. Har just nu blivit klar med handsyningen till jobbet tavla. Nu kan jag slå på värmen så jag kan sätta mig i sy stugan. Känns bra. Det har tagit längre tid än jag tänkt. Men jag tror att det blir bra.

Nu ska jag säga godnatt till Erik. Dags att sova...

Kram och hörs

Av Nina - 14 november 2008 09:32

Idag kommer Erik hem. Jag riktigt längtar. Pratade just med Eriks fröken om hur det varit i skolan. Allt hade varit kanon. Han har just nu en mycket lugn period. Ända var väl att lucia tåget var ingen hit. Träningen var ju samtidigt som de skulle ha hemkunskap. När de avslutade träningen tog Erik med sig fröken in på hemkunskapen, satte henne på en stol och gick fram till whiteboarden. Där skrev han dagens datum och under skrev han 2st ägg. Visade klart och tydligt att nu var det dags att göra pannkaka. Tyvärr fanns det nu inte tid till sådant då dagen var slut. Kanske lucia inte är så spännande, maten lockar mera....

Nu i helgen får vi hitta på och baka lite. Erik tycker att det är jättekul. Han är myckt fokuserad under hela processen. När vi kommer fram till ugnen, ja då stoppar han in vänder sig till mig och säger "färdig". Med andra ord. Han gör alla förberedelser, diskar och plockar undan. När vi sen kommer till det vi alla andra väntar på, provsmakning. Ja, då går han. Han tar mer än gärna en smörgås eller banan istället. Nyttig kille.

Ja, nu är det inte långt till han kommer hem. Vi ska ha en mys helg. Kramas riktigt mycket.

Kram på er

Av Nina - 13 november 2008 23:07

Var in på dotterns blogg fram och åter.

Där står det att jag är en COOL MAMMA.

De du.

Det är inte något man är van vid att kallas, COOL, alltså. Inte vid min ålder. Känns häftigt.

Varför detta nu då. Jo, jag bloggar. Trodde det var vanligt ja, det har ju verkat så. Många av mina väninnor gör det. Så vi måste ju vara ganska många Coola mammor då???

Så nu är det dags att vi mammor sträcker på oss, känner oss häftigt med eller nåt.

Jag gör det.

Uppmuntran är den bästa medecinen.

Kram och Godnatt


bild på min underbara dotter som tycker att jag är cool....

Av Nina - 13 november 2008 21:35

Mycket bra dag idag.

Först lagade vi Tacos, jag och mina fyra elever. Sen gick vi och badade på eftermiddagen. Avslutade med att gå på Orren och åt middag.

Jag och min brukare tog en repa på KapAhl som had VIP kväll. Kul att vimla runt lite.

Var in en snabbis till bokhandlarn. Han och frugan har nu flyttat in i sitt nya hus. Vilket hus sen. Och en massa hus till.... Ja, där får vi plats..

De är helkul med bokhandlarn, vi har ju känt varandra ett par år. Spelade tillsammans bla på bröllop förut. Kul. Nu spelar han fortfarande medans jag får vackert lyssna. Önskar ofta tillbaka mina handleder.

Ja,ja. Man får ju inte allt.

Min förra kollega som har gått i pension var in en sväng. Kul att höra och se att han mår bra. Kram på dig och ta hand om frun.

Ja, de var de. Alltså en sammantaget bra dag.

Ha de

Kram



Kolla noga bilden.... det är mycket man kan göra av mat....

Av Nina - 12 november 2008 17:42

Jaha, nu är ännu en dag snart till ända.

Har det hänt något???

Inte direkt. Jobbat som vanligt. Inget speciellt där inte.

Kommit hem, hämtat ved. Det är kallt ute så nu behövs det eldas inne...

Lagat mat och ätit. Sytt lite. Tja, som vanligt.

Snart kommer grannen. Hon söker jobb genom mig... Är arbetslös och söker med ljus och lykta efter ett lite längre jobb. Hon har ju jobb i stort sett varje dag men inte på samma ställe. Och det förstår man, att flacka runt är inte det roligaste man kan göra. Ok, ombyte förnöjer. Men inte i längden. Så som sagt. Hon lånar nätet och söker jobb.

Så dagens goda gärning blir gjord...

Ja, det var idag onsdag det.

Ha de

Kram


Anna, du kan ju slå en signal...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards