Alla inlägg under november 2008

Av Nina - 26 november 2008 12:21

Jaha, nu måste jag säga att mina stackars två hjärnceller inte har varit med igen...

Anders, Annas gudfar, har fyllt år. Igen. Han fyller varje år. Ganska besvärligt. Att komma ihåg alltså. Har säkert glömt nån fler... Men som sagt, har bara två grå kvar...

GRATTIS "GUFAR"

Ha fortsatt bra dag

Kram till er alla, vilka ni nu är...

Av Nina - 26 november 2008 08:29

Inte alltid som det komms ihåg, alltså namnsdagar. Jag försöker i all min makt att följa med vem som har sin dag och så. Ibland missar jag ibland blir det rätt. Igår blev jag lite sur...fick påminna min man att det var faktiskt min dag igår. Katarina. Ja,ja, inte lätt för honom heller. Han tycker att jag har för många namn...

Ha de så bra

Kram

Av Nina - 25 november 2008 20:20

Nu har jag suttit i telefonen med han som sålde symaskin till mig. Vi har tillsammans lyckats "pilla"  ihop den... Det går att sy nu. Men den tuggar tråd så jag vet inte om det är riktigt bra.

Men, men den går ju iallafall.

Annars har dagen rullat på. Var ju som sagt ensam på jobbet men mina kära elever kom. Imorgon ska jag på medarbetar samtal. De du.

Vet inte vad jag ska ta upp... Finns säkert något  men jag kommer inte på vad. Ska bli kul att höra vad han har att säga.

Annars har det bara blivit mat som jag gjort här hemma. Dammsugaren fick stå där den stod. Fick inte den där rätta känslan för att använda den. Visst finns det sådana dagar.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och slappa lite framför tv:n. Ska bli skönt. Hoppas du har de bra med.

Kram


Titta noga på bilden nedan, den rör sig till något annat.

Av Nina - 25 november 2008 10:40

Idag är det bara jag här på jobbet... Min kollega är på en föreläsning. Själv kände jag att jag har varit borta några dagar så det får bli eleverna i första hand. Känns bra de oxå. Vad gör jag då i min ensamma stund. Ja, de finns mycket. Bla håller jag ju på med kurskatalogen. Lite beställningar Renskriva. Och så har jag faktiskt försakat dagboken ett par dagar. Skriver varje dag efter avslutat pass. Bra att ha vid glömska stunder, å dom är ju många.

Sen ikväll när jag kommer hem då är det nog bäst att ta reda på allt grus som kommit in. Förstår inte riktigt hur det kan följa med så himla mycket in. Det är ju i hallen som skorna tas av, eller???

Man ska nog inte klaga men det är klart att lite less blir man.

Nu är kaffet slut så jag ska återgå till min kurskatalog.

Ha de

Kram

Av Nina - 24 november 2008 19:11

Dagen har förlöpit bra.. fast de var mycket snö. Fick sopa mig fram till ingången. Men det gör inget, fick ju lite luft...

När jag gick in på min blogg idag hittade jag en hälsning. Jättekul. Det var från JHC. Det värmer när man inte är helt bortglömd. Du är så välkommen hit. Lovar att du ska bli mätt. Dörren är öppen.

Ja, sen har det fortfarande inte hänt. Det jag väntar på så innerligt. Hoppas att det kommer att bli. Vill verkligen. Blir du nyfiken nu? Bra. Det får du vara. Ska berätta den dagen jag vet hur det blir. Just nu är det bara väntan.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och prata med gubben. Brunnen är grävd. Kunde inte se resultat det var ju kolsvart när jag kom hem. Får se imorgon. Tyvärr är min rabatt ödelagd. Båda rohdedenderna är borta, liljan lika så. Den som hade blivit så stor. Roserna och kärleksörten är ett minne blott. Sorgligt. Rabatten som verkligen tagit sig. Ja, ja, de ä bara att ta nya tag. En bra sak, Sten hittade en stor sten. Den ska fraktas bort till lyktstolpen och utgöra en ny planteringsplats. Alltså är det bara att börja om nästa vår. En vacker dag lär jag mig nog hur man sköter blommor oxå. Jag får ju god praktik på detta sätt.
Nu ropar kaffet på mig.

Ha de gott

Kram

Av Nina - 24 november 2008 08:56

De är som en riktig snöstorm ute idag. Eller rättare sagt, blåssnöyra.

Inte ett väder att vara ute i. Vill helst krypa upp i soffan med en filt och bok. Kanske man skulle göra som björnarna, gå i idè.

Min dag idag är en skrivardag. Har kurskatalogen som skall göras, bitar i allafall. Gubben är ute och väntar på grävarn. Idag är det nämligen dags att gräva hålet till radonbrunnen. Det ska ju vara fyra meter djupt så det är inget man gör för hand. Vi får nu hoppas att det fungerar och att vi blir av med lite av radonet i huset. Hoppas kan man ju alltid.

Nu är det nog bäst att jag fortsätter med mitt. Kaffet och min micro paus är slut.

Ha bra

Mae råkes

Kram

Av Nina - 23 november 2008 16:12

Det lät drastiskt...

Men jag menar helgen alltså.

Det har varit fullt upp sen fredagen. Någonting hela tiden. Kul.

Det som är mindre kul är att symaskinen trilskar. Om jag ska vara riktigt sanningsenlig så fungerar den inte alls. Känns inte bra då den är ny.

Men det är ju också som vanligt. Allt nytt vi köper pajar ju...

Vi får verkligen hoppas att den onda cirkeln slutar någon gång. Vi ska ju köpa ny tv. Vet inte riktigt om vi törs. Men den gamla vi har håller på att lägga av. De är bara att hålla tummarna.

Nä, nu är det dags med middag.

Kram

Av Nina - 19 november 2008 17:44

Jaha, nu är det onsdag kväll då... Lilla lördag...

Inte ska jag göra något speciellt inte. Städa lite och stryka lite kläder. Ska ju till Sundsvall imorgon med några elever. Ser fram emot det. Vi ska på Särvux där som ligger på vårdskolan. Göra ett litet studiebesök. För väldigt många år sedan städade jag just där på vårdskolan. Kul att se hur det ser ut nu. Jag jobbade i början på 80 som hygientekniker på Sundsvalls Sjukhus. En kul tid.

Visade mina elever lite om det här med blogg. Dom hade hört talas om det och ville se vad det var. Tur att jag nu visste lite själv. Man är ju inte så hemma på allt som finns på nätet. Men jag startade min sida och visade även några av mina länkar. De tyckte att det var "Jätte häftigt".

Glad att jag kunde hjälpa.

Alltså har jag även idag lyckats göra en god gärning.

När jag kom hem stod det en överrasskning på gården... Radonpumpen har äntligen kommit. Hoppas det går att gräva fortfarande. Snön gör ju inget men om tjälen finns...ja då är det svårt. Vi måste göra det innan årets slut om vi ska få hjälp med bidrag. Ska bli spännande att se sen hur värdena blir vid nästa mätning. Hoppas att detta lyckas få ner värdena. Det är ju inte så roligt att veta att vi lever i radon.

Nåja, nu har jag skrivit klart för idag. Får se hur det blir imorgon. Det kan ju bli sent innan vi kommer hem.

Annars, ha de bra.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards