Alla inlägg under mars 2009

Av Nina - 22 mars 2009 20:00

Jaha, en härlig helg slutar med sjuk Erik. Han har varit lite halvhänging igår. Men i morse, ja då var han dålig. Febrig kille. Men bara lite hosta. Han hade faktiskt hela 39 på förmiddagen. Han har ätit och drukit bra så han är nog pigg snart. Han har ju den fantastiska förmågan att bli frisk på en till två dagar. Feber ena dagen och frisk nästa. Det är typiskt våran son. Hoppas nu att det är samma denna gång. Det är inte roligt när han är sjuk. Han säger inte mycket, ligger och hänger mest. Nu sover han redan. Det som är jobbigt är att det går ju inte att ge honom någon typ av alvedon eller nåt... Han tar ju inget via munnen så att åka till någon läkare eller så är ingen ide. Dom vill ju bara ge pencilin eller sånt.

Ja som ni förstår så har man haft fullt upp med Erik idag. Vad jag gjort är att jag har följt skidorna hela dagen. Inte den bästa svenska dagen men jag tycker det har varit en bra skid dag ändå. Grattis Norge får man säga.

Så var det med det.

Kram

Av Nina - 21 mars 2009 22:30

Idag blev det lite skidor på tvn. Först såg jag Hellner, vilken rysare. Jag tittade även igår då han verkligen tog ut sig killen. Hörde att han fick åka pligplong taxi för att kolla hälsan. Och idag kliver han ut i spåret och kör in som tvåa. Vad fick han montro... det vill jag oxå ha.

Vad jag verkligen skulle se var Helena. Vi dukade fram kaffe och äppelkaka och grannen kom. Dukade oss framför en spännande tävling...tyvärrrrrrr

Idag räckte hon inte till. Men det är ju som dom säger, hon har skämt bort oss med vinster. Alla kan vi ha en dålig dag. Även de bästa. Nya krafttag. VI kommer även imorgon att titta. Självklart.

Annars, tja en bättre dag. Har vunnit några bud på tradera som jag just betalt. Det var billiga serietidningar. Ska bli till sommarn i husvagnen. Kul för Erik att få "nytt"..

Tja de var de det.

Just ja, fick sms från en elev idag. Jättekul. Hon ska åka till fjälls en vecka hoppas hon får det bra. Man blir glad för omtanken när eleverna hör av sig. Kram på dig.

Nu ska jag dumpa min stela lekamen i bädden. Ha en god natt.

Kram

Av Nina - 20 mars 2009 15:41

Nu har jag missat nån dag...

Fick akut gallstens anfall tisdag kväll. Inte kul. Hela kvällen och natten höll det på. Torsdag var jag totalt under isen. Som om det inte var nog fick jag mens också. Jag börjar bli ganska less på det hela.

Idag är jag nästan på bena. Måste, Erik är på väg hem. Känner mig inte alls på hugget. Detta bådar inte gott.

Annars, ja igår var det naturligtvis kanon väder ute. Jag inne i säng läge. Idag blåser det storm ute. Hoppas nu att det blir bra väder i helgen. Erik och jag ska ju ut och fota. Sten skickade jag på affärn, inte pigg på att fara. Har faktiskt tittat på skidor.

Ja de var väl allt. Kort och gott.

Nu börjar det bli dags att förbereda pizzan till kvällsmat. Erik blir så glad när vi sitter framför tvn och smaskar. Lätt att roa honom.

Jag längtar nu väldigt mycket till Anna kommer det är inte långt kvar nu.

Ha de så gott allihopa.

Skriv gärna en rad när ni tittar in, Erik är duktig på det.

Kram

Sol

Av Nina - 18 mars 2009 15:14

Idag har det varit en mycket bra dag.

Har varit ute i solen mest hela dagen.

Vi har varit bakom båthuset och ätit lunch ute. Mycket skönt.

Idag känns det faktiskt ganska bra i kropp och själ. Inte dumt.

Alltså att man kan få en sån dag också.

Läste att ERIK varit inne och läst på bloggen. Kul.

Ska ladda upp lite mer hemma bilder så det blir mer hemkänt.

Nä, nu behöver denna "rökta" kroppen en bra dusch.

Ha de bra.

Kram

Av Nina - 17 mars 2009 19:42

Tisdag med sol och nästan storm.

Idag sa vi att vi bara skulle ta igen oss. Gårdagen tog verkligen musten ur mig.

Vi var bara ute och slappade, gick till grannen och drack kaffe. När vi kom hem kom vi på att vi skulle kolla in vad det var för tavlor som vi har i förrådet. Först skulle Sten bara kolla baksidan hur det hade smällt från taket. Ok, vi knatade iväg och kollade, Sten bara "tog" i snö is kanten och svisch de for iväg. Inte rakt ner förståss utan rakt in i FÖNSTRET. Båda rutorna i tusen bitar. Jag sprang in och började plocka, sopa och torka upp glas. Helt otroligt vad mycket glas det kan bli. Vi fick skynda oss skrapa kitt för att få loss resterna av glaset. In fort, klockan var redan efter tre, vi vill ju inte ligga för öppen ruta... Tur hade vi där iallafall. Han hann göra klart rutan så vi kunde ta den med hem. Ja där gick den triss vinsten. Sorry Jenny. Ingen present...För den delen, hur hade du tänkt det att jag skulle komma ihåg vad du önska dig... Har ju svårt att komma ihåg var jag lagt mina egna strumpor....

Annars, tja inget nytt inget gammalt... mår som alltid.

Nu ska jag ta mig en panna java, väntar på att bygglov ska börja. Tyvärr får man en massa insperation till Stens förtret. Just ja, när vi väntade på att rutan skulle bli klar var vi in på Åhmans och köpte tapeter till gillestugan så nu ska det snart ske...

Ha de nu så himla bra.

Kram


Av Nina - 16 mars 2009 23:03

Nu är det sent.

Är på väg att knyta mig.

Erik har farit till Gnesta. Han var ganska trött imorse. Fast han sovit bra både lördag och söndag. Nåja, han kom iväg. Men när de väl kom till Midlanda blev han hängig. Ville nästan kräkas. Han var inte pigg på resan och framme i Gnesta gick han till sängs. Antar att det var lite åksjuka då han mest hade suttit och blundat. Han brukar kunna bli illamående av det. Nu ikväll var det skillnad. Färg på kinder och ätit. Inte sjuk han inte. Men det är tur att det bara är en vecka denna gång.

Jag och Sten var faktiskt till Sundsvall en snabb resa idag. Erik behövde en del nytt och vi skulle ha både hylla och bänkskiva och ytterdörr. Vi sparar en hel del med att åka dit och handla. Sten hittade även en jacka. Själv köpte jag inget åt mig själv..som vanligt.

Annat jag kan berätta var att jag faktiskt vann på triss lott idag. Inte 25 eller 50 utan hela 500. Det är första gången som jag vunnit så mycket på en triss. Jättekul.

Nu hoppas jag att det blir bra och soligt väder imorgon. Ska ut på en liten pormenad. Sen blir det att lapa sol om det finns någon.

Ja de var det de. Inte mycket här inte.

Hoppas det är bättre för dig.

Kram

Av Nina - 14 mars 2009 21:24

Ja nu är de lördag. Och redan kväll.

Många sitter nog nu och lyssnar på alla melodier som snurrar på kanal 1. Själv sitter jag nervöst klistrad framför 24. Helena och de andra tjejerna kör skidstafett. Domeij sköt snigelfart, Helena tog över och gjorde ett kanon skytte och åkning. Nu har Aco precis lämnat över. Stackars AnnaMaria hon ska nu hålla Sveriges tredje plats. Tycker synd om Aco, hon sköt kanon bra i dag men då var slutstycket inte i lag. ----skit.

Idag då. Jätte sol. Mitt på dagen 16 grader varmt. Ute en stund. Erik vill ju helst sitta vid datorn. Det var ju fjorton dagar sen sist.

Sten har varit ute och sladdat spåret, grannen följde med.

Det har varit en hel del sport idag. Tyvärr vann inte Timrå idag så dom måste spela en sjunde och avgörande. Man får verkligen hålla tummarna på måndag. Hoppas att de går vidare. Anders bröt fem milen ont i ryggen. Rickardsson gjorde ett fint lopp och kom åtta om jag inte missminner mig.

Tja, det var nog det.

Annars mår jag ganska bra idag inte så jätteont...

Ha de så gott.

Kram

Av Nina - 13 mars 2009 09:39

Jaha, inte vet jag vart tiden försvann igår inte. Glömde totalt bort att skriva in på bloggen. Inte var jag för "upptagen" heller. Det dära med minnet är nog ett överdrivet fenomen. Vad ska man med det till, eller inte. Jag har nog lagt ifrån mig stora delar av det dära minnet. Kändes tungt att bära. Någon påstod att det är bra att ha, kan vara så men just nu går det lika bra med selleri...

Ja igår hände inte någonting speciellt. Var och handlade mat. Fick för mig att jag skulle pröva en annan affär så Sten fick köra till Hammarstrand istället. Det är ju lika långt åt båda håll. Men kul att pröva nytt. Det blir det samma i korgen.

Idag kommer efterlängtade sonen hem. Som vi hört är han pigg och glad och längtar hem. Vi gör som vanligt, längtar. Hoppas nu på en härlig och solig helg. Kanske vi kan grilla korv i solen eller så. Grannen har ju plogat fram altan-bryggan så vi kan sitta där. Riktigt längtar.

Nu åker Sten på en tur med skotern, de behövs ju sladdas igen, det har ju snöat. Tycker det är tjatigt med snö nu.

Nu ska jag ta mig en liten påtår.

Ha de så gott.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards