Alla inlägg under december 2008

Av Nina - 8 december 2008 09:56

Tjena bruden!

Vad gör du??

Vid tid, slå en signal.

Förgyll vardagen.


Kram

Av Nina - 8 december 2008 08:53

Vilken morgon.

Visst klev jag upp i tid. Men ändå blev det fel.

Somnade inte förrän efter tre. Det ville sig inte. Ont. Men när jag gick och la mig var det 19,9 och när jag steg upp kvart i sex var det 12,5.Innan jag for visade det 10,5. Nu har vädret svårt att bestämma sig igen. Det märks i kroppen.  

Allt med Erik flöt på. Han ska ju till skolan idag. Sten följde med i taxin då Agnes har halsfluss igen. Vinkade hejdå och packade mitt och for. Kom till Långsele, där som tur är fick jag för mig att jag skulle kolla om nyckeln var med..och vad tror du???

Naturligtvis var den inte det. Bara att vända. Tre mil åt pipsvängen. Kom hem och funderade länge var jag kunde ha lagt nyckeln. Hittade den och for igen. Min kollega är ju sjuk och det är bara vi två som har nyckel så det var ju bara ett att göra. Nåja, sent om sider sitter jag här. Har satt på en panna kaffe och känner att det behöver jag. Det är säkert en massa mer som jag glömt och så. Som dagens lunch. Tur affärn är på andra sidan gatan. Känner att denna dag kommer att bli en kanon dag. Börjar fel så slutar det rätt.

Ha en underbar dag. Det ska jag.

Kram

Av Nina - 7 december 2008 21:08

Fick besök på min blogg...

Jättekul, vet inte vem du är men att få en liten kommentar är alltid kul. Då vet man ju lite om de som tittar in..

Kommer att hälsa på dig med.

Ha gott och välkommen åter.

Kram

Av Nina - 7 december 2008 21:02

Fy sjutton vad det är kallt idag. Nu visar tempen på nitton grader. Tur vi har värme inne.

Men telefon har vi inte. Sten har nu kollat överallt. Det är inte inne hos oss eller våra telefoner som är kaputt. Det kommer inget utifrån. Antagligast har snön tyngt ner ledningen. Naturligtvis är det bara vi som är drabbade. Det är alltså inte huvudkabeln utan den som grenar till oss som är något brott på. Imorgon ska vi ringa till Telia, vi har ju som sagt ingen telefon, från mitt jobb. Sten följer Erik till flyget då Agnes är sjuk igen. Sen kommer han in. Han har ett möte på AF först.

Min kollega är fortfarande sjuk, hon blir borta ett par dagar till. Kanske hela veckan. Vi får se.

Annars, vad har vi gjort. Jo, Erik och jag har bakat lite bullar. Nu missar ju Jenny det fikat imorgon. Får försöka baka till nästa gång. Fast det klart hon var ju hos mamma och bakade en hel massa så hon kanske inte behöver mer.

Slut i rutan för denna gång.

Hörs imorgon.

Kram


Av Nina - 6 december 2008 22:25

Ja nu är det finalen...

Är lite besviken. Trodde det skulle bli Frölander mot Jesper. Men Marcus är ju oxå bra. Tycker at Jespers åk är det bästa. Nu säger alla: Men ring då. Jodå, visst skulle jag det. Men tyvärr, våra telefoner är utslagna. Vi trodde att det var snön. Men som ni märker så fungerar ju nätet. Alltså kan det inte vara ledningarna som snöat över. Ja, ja. Man får ju hoppas på det bästa. Är inte överdrivet med på dom hära tävlingarna som är numera på TV. Idol har jag i stort sett missat, tycker inte det är samma klass nu. Lets dance var inget jag hyper följde. Och allt vad det har hetat. Stjärnor på Is har jag följt lite men inte fullt ut...

Nu kommer resultatet..................Jaha, hade rätt denna gång oxå.

Grattis Marcus.

Och ni andra, ha en fortsatt bra kväll

Kram

50

Av Nina - 5 december 2008 22:03

Erik sover så jag passar på att gå in på nätet. 

Vi köpte en tv idag... Våran gamla har visat några sidor som kanske inte är så bra... Vi har väntat på att den ska lägga av. Fick för oss att kanske vi ska köpa en ny nu istället för att vänta på att den ska gå sönder. Dumt att chansa. När det händer blir det säkert när vi inte kan köpa en ny. Alltså under julstängt eller så. Sagt och gjort. Vi köpte en i dag. Den känns ganska stor men vi vänjer oss nog. Erik gjorde ingen större affär av det inte. Fast den nästan är dubbelt så stor som gamla.

En sak som är bra... jag ser texten. Behöver inte byta glasögon, ha ha

Nu ska jag läsa lite på TÅ, finns lite om Nyansens havande. Alltså de kom och de försvann. Kul att läsa vad som sägs.

Ha en skön kväll.

Kramar

Av Nina - 5 december 2008 13:55

Jaha, nu fick man på nöten för att man inte skrivit morgon rapport... Idag är de ju fredag. Jag har inga elever så då är jag inte alltid inne från morgon. Har nu varit ett par timmar och ska snart hem. Skriver innan jag blåser hem. Erik kommer idag så då är det inget nät under helgen.

Sten kommer snart och hämtar mig, de är han jag väntar på nu. Han har uträttat lite ärenden mens jag har jobbat. Sen måste vi ju handla mat så vi har i helgen. Hemma har ju råttan hängt sig.

Nä, nu kommer Sten. Då får jag packa ihop mig och fara hemåt.

Ha de så bra i helgen.

Hörs på måndag.

Kram

Av Nina - 4 december 2008 08:13

Vilken skön morgon.

Det är bara en minusgrad ute. Lite lätt snöfall. Mysigt.

Just nu sitter jag på jobbet, som vanligt. Det är ju inte något nytt. Har min kaffe kopp brevid. Tänkte på det att Anna och jag är ganska lika där. Vill gärna ha en kopp java när man kommer på jobbet. Det första man gör är att sätta på en panna. Sen plockar man ihop och undan lite. Tittar igenom dagen och ser att allt är i ordning. Därefter tar man sin efterlängtade kopp kaffe, slår sig ner vid datorn för att gå igenom mailen. Man vet aldrig vad som kan dyka upp. Några av mina elever mailar till mig, kan där berätta om de är sjuka. Funkar bra. Sen är nyfikenheten för stor. Måste titta in på bloggen och se om det hänt något.

Tyvärr är det inte många hälsningar man får. Ser bara att det är en hel del som tittar in. Skulle vara kul med en liten hälsning också.

Nä, nu ska jag återgå till näringarna.

Ha en himla bra dag.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards