Alla inlägg under december 2008

Av Nina - 20 december 2008 23:39

Många tusen tack Anna att du hjälpt till med Eriks julklapp. Det är värt mycket. Tänk om du kunde lämna över det personligt oxå.

Kram på dig

Av Nina - 20 december 2008 23:33

Ja nu är det helg på riktigt. Igår blev det inte något skrivet. Fullt upp ändå. Idag fick vi för oss att vi skulle göra om lite... Sagt och gjort. Flyttade möbler mellan rum och våningar. Tror det blev bra. Vi får se. Med flytten åkte datorn upp. Det innebär att vi bara kan använda den bärbara som är lite trög på tangenterna..beror på lite cocacola spill... Men det går ju att skriva. Annars då, ja inget. Det var lite kallt igår på kvällen. Dagen var det plus. Idag var det kallt på förmiddagen, mitt på dan kom snön igen och lite bättre temperatur. Snöat har det sen gjort hela dan.

Ja, de var nog det det.

Ha de så bra resten av kvällen.

Många kramar

Av Nina - 18 december 2008 15:58

Då var man hemma då... Allt gick bra. Några alvedon löser det mesta. Pratade med hon som åker med Erik. De har inte så trevligt. Han är dålig i magen. Låter väldigt likt som jag haft. Nu vet jag verkligen vad jag ska göra i helgen...

Som jag skrev förut så köpte vi en ny tv. Känner nu att den är för stor för rummet. Var in och kollade om det gick att byta, inga problem. Det är turen när man bor på litet ställe. Här är alla så samarbetsvilliga. Fick även veta att imorgon börjar garn rean på Multrå. Inte alla som säger när de tänker starta rean inte...

Men imorgon blir ingen resa. Ska inte göra något annat än mysa med Erik. Ha de så bra.

Vi får se när det bli nästa gång jag skriver.

Kramar

Av Nina - 18 december 2008 11:20

Oj då, hur hamnade jag här... Jag är på jobbet. Fast jag är sjuk.

Kom på att man kanske skulle stänga av datorerna över Jul. De behöver ju inte stå och gå. Sen kan det ju vara bra och se om det vart nåt...

Men allt är som vanligt och det känns ju skönt.

Imorse mådde jag ju bra. Men man ska ju inte ropa hej. Nu är det feber igen och alvedon. Tror jag blir tokig. Sten är det samma för. Kanske det är så för lilleman oxå. Då förstår man om han inte orkar. Skolan ringde och berättade att det bara blev två elever kvar denna vecka. Alla hade en efter en insjuknat och farit hem. Erik var den som inte heller var pigg men var med ändå. Tur att det är hem resa idag som sagt.

Nä, nu ska jag bege mig. Ska ta mig i kragen och ta en tur på stan. Min brukare behöver hjälp med julklappsinköp.

Ha de

Kram

Av Nina - 18 december 2008 08:44

Idag hämtas Erik.

Jag mår mycket bättre och ser ljust på det mesta just nu.

Skrev inget igår. Hade inte mycket att skriva. Har det inte idag heller men skriver ändå en liten rad. Det känns lite i skrivar fingrarna när man har kaffet i sin hand.

Vad händer idag då??? Nja, städa ska det nog göras. Ska in och träffa min brukare för att önska god jul. Annars är det nog bara väntan på Erik. Har förstått att han kommer hem med lite feber och förkylning. Det är som vanligt med mina barn. Kommer på loven och är sjuka. Vet att mamma är bäst på att pyssla om...

Nu är kaffeskvätten slut. Dags att göra någon nytta.

Ha en underbar dag.

Kramar

Av Nina - 16 december 2008 15:24

Nu får vi se...

Jag gör ett tredje försök.

Har försökt skriva en liten rad men strömmen vill inte fungera riktigt. När jag nästan skrivit klart har strömmen gått. Men någon sa, tredje gången gillt.

Blir nästan orolig. Tänk om vi oxå kommer vara utan ström i en massa dagar. Erik kommer ju hem på torsdag. Han klarar sig inte utan ström. För oss går det alltid, värre för honom. Vem kan man våldgästa några dagar???

Hoppas att det är bara tillfälliga avbrott som inte kommer åter. Kanske det är Patrik som trilskas..ha ha

Nu har även jag gjort klar de julkort som ska skickas. Det blir inte många denna gång. De jag inte har mail adress till får ett i lådan. Alltså mina äldre släktingar. Ja, de är vad jag har orkat gjort.

Annars har dagen flytit på ganska bra. Stilla har jag varit, inte många knop. Febern kanske ger sig, man får vara uppåt och tro på det bästa.

Nu ska jag passa på att göra lite mat innan strömmen går igen...

Ha gott.

Kramar

VA

Av Nina - 16 december 2008 11:08

Hörde på radion att det varit jordskalv... gick in på Aftonbladet för att läsa mera. Helt otroligt att vi har haft en omskakning. Det var visst tjugo år sedan det var ett lite större skalv. Kan det stämma?? Eller gäller det bara i södra Sverige? Jag har tydligt för mig att bara för ett par år sedan drabbades norra Sverige av ett skalv. Men det klart, det var ju i den norra delen, den vi inte direkt pratar om. Allt som är något är ju södra...

Nu är jag en riktig pesimist. Men ibland får man vara det. I synnerhet när man inte mår bra. Kanske det är bra att skriva av sig istället för att skrika och bråka. De flesta känner nog igen sig. Mår man tjuvens så påverkas humöret otroligt.

Nåja, jag ligger även idag i soffan och softar. Eldar och bläddrar bland kanalerna på tv. Sten är på nån utbildning i Umeå. Kommer hem ikväll eller så. Vet faktiskt inte riktigt.

Ha en fortsatt bra dag. Själv ska jag krypa ner men jag ska rycka upp mig när det gäller humöret. Kanske man skulle ta och pyssla lite..

Kram

Av Nina - 15 december 2008 12:22

Tur att du påminde mig. Hade glömt bort att jag skulle ringa Telia och begära kompesation. Sitter just nu i KÖ och väntar... plats 52 och 16 minuters väntetid när jag började. Så då kan man ju passa på att skriva lite...

Ska bli intressant att höra vad de har att säga. Löftet var ju att det skulle åtgärdats i torsdags men det var inte förrän igår som vi fick telefonen tillbaka. Vi får se vad dom säger.

Jaha, då var det klart...

En kvinna vid namnet Marianne svarade, hon skulle behöva gå charm kurs.. Informerade att vi får 200kr på nästa tel räkning och det ska vi vara nöjda med... Slut på samtal.

Men som sagt.. vi behövde ju inte lyssna på alla telefon försäljare

Kram och ha de bra

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards