Alla inlägg under juni 2009

Av Nina - 7 juni 2009 19:29

Tänk att det aldrig kan bara flyta på..

Vi hade bestämt att vi skulle göra ifrån oss så snabbt som möjligt för att kunna ha en skön eftermiddag tillsammans. Men som vanligt kan det aldrig bara vara så inte.

Vi hade klippt gräset, planterat blommor och tvättat. Sen var det dags för att ta fram köttfärs och kolla stekar inför lördag. Döm om vår förvåning när vi upptäcker att våran nya frys har gått sönder. Allt i frysen hade tinat. Den var full. Det fanns lite som fortfarande var ok så det var bara att sätta igång med storkok. Tur att det finns grannar, vi hade slut på det mesta som skall vara i gryta. Men då skulle grannarna på affärn så de handlade så gärna. Nu ca 5 tim senare har jag gjort en hel del stroganof, kalops och stekar. Men ca 60-70kg minst gick till soporna. Mitt i allt kom jag på att vi skulle ju ha middag också. Sten fick telefon och besked att i eftermiddag skall vi åka... Jisses, nu fick vi väldigt brått. Men som vanligt hann vi. Till och med klippa Erik. Ja, de var ju våran stilla söndag eftermiddag.

Nu sitter Erik och jag framför varsin dator nyduschade och fina. Sten har farit och lugnet lägger sig över bruket.

Jag är så hiskiligt trött nu och gissa om man har ont, överallt. Men det är bara att bita ihop. Ny dag imorgon. Upp tidigt, Erik ska ju iväg, sen till jobbet. Måste ringa och kolla ang. frysen, den är ju knappt ett år. Men som vanligt lär det vara för sent med nån garanti, som vanligt för oss. Just ja, som om det inte räckte med frysen. Stens bil, ja vad ska jag säga, stereon har brunnit.... Ja, ja. En olycka kommer sällan ensam. Men jag tror vi har gjort ifrån våra tre.

Nä, nu ska jag bara mojsa med Erik innan vi kryper till kojs.

Ha gott

Kram

Av Nina - 7 juni 2009 11:15

De sägs ju "underbara söndag". Vad är det för underbart med söndag??? Då vet man ju att helgen är slut och att man måste kliva upp på morgonen och att man inte får bara "släntra" runt....

Jag skulle nog vilja ha fler lördagar. Det är ju en hel del som man vill göra som inte hinns under veckan. Har ju ett litet kalas framför mig. Har just upptäckt att det är snart..............

Men av erfarenhet så vet man att det mesta hinns med och det som inte blir det blir inte.

Erik är en himla go och glad kille denna helg. Vill inte att han ska åka imorgon. Men han kommer ju tillbaka om en vecka och då har han sommarlov. Hur mysigt som helst. Fast både Sten och jag jobbar men vi vet att han väntar på oss hemma. Jenny är det som tar över på dagarna så han blir ju inte alldeles ensam.

Nä, nu ska jag hänga lite tvätt, göra lite lunch och gå ut för att plantera blommor. Alltså som vanligt. Ska göra ingenting.

Kram

Av Nina - 6 juni 2009 21:48

Ja vad säger man om den kombinationen...

Så här är de alltså. Idag for jag och grann frun till stan. Göteborgarn var ju där med sina blomster. Vi brukar alltid åka och handla av honom. I år var vi faktiskt besvikna. Det var inte alls lika fina och lika mycket blommor som det brukar vara. Vi handlade bara lite av honom sen for vi iväg till Bodéns och köpte resten, vad vi tror just nu iallafall, kom hem med en ganska fullastad bil. Men tror ni det blivit någon plantering... nä då. Det har bara regnat och regnat hela dagen. Det har faktiskt varit lite hagel också. Inte för att Erik har tyckt att det varit dumt inte. Man behöver ju inte direkt gå ut när regnet öser ner.

Ja sen var de det dära med fotboll då. Det är ju Sverige Danmark som spelar just nu. Sten sitter och svär och lever f-n. Han har under en timmes tid sagt att nä nu byter vi kanal de är ju bara amatörer idag. Eller, är dom färgblinda... mm mm. Vad som är på gång är ju att Sverige förlorar ikväll. Ja, så var de med det. Man kan nog säga att det var det för denna dag och även kväll.

Ha så gott, och du, skriv gärna en rad du med, i komentar kan du göra det. Skulle vara jättekul.

Kram



Lägger åter in bild på Anna och Moj. Hon missade den förra gången.

Av Nina - 6 juni 2009 00:24

Vilken dag. Var på jobbet och snurrade runt. Inte mycket nytt. Kom på när jag hade gått att jag inte ens kollat telefon, öppnade inte ens kontoret. Dumt av mig. Man vet ju aldrig de kan ju varit nåt som hänt eller så. Ja, ja de är lite typiskt mig att glömma sånt.

Erik har kommit hem och är gla. Sten är nog också glad, sova i sängen är ju inte dumt efter en vecka i husvagn.

I kväll var det poker kväll. Kul och trevligt precis som vanligt. Och alldeles som vanligt blev de ju vinst, inte för mig inte och det är ju som vanligt det också, men grannen och Sten vann, precis som vanligt. Men jag kan ju säga att jag har vunnit ändå idag. Har ju skrapat triss. Där brukar jag ju vinna, nu är det inga stora summor men så länge man kan byta ut lotterna och kanske nån extra så är det vinst.

Nä, nu lockar sängen väldigt mycket. Det blir till att krypa ner.

Kram


En lite äldre bild på mig och Anna när vi bakade på Räbbmogatan.

Av Nina - 4 juni 2009 19:46

Jaha, då har man kommit hem från jobbet då. Ja, jag kom ju hem för snart en timme sen.

Har haft en jättebra dag. Vi prövade något nytt. Lagade mat hos en elev. Mycket trevligt. TACK. Det är något som vi ska fortsätta med. Tycker jag iallafall.

Nu då. Ja, jag bara väntar på gubben nu. Han kommer vid tio tiden. Imorgon kommer sonen, ja sen är ju nästan familjen samlad.

Har handlat idag igen. Det börjar närma sig inför kalaset. Snart har man nog handlat allt som ska vara. Eller inte....

Det brukar märkas efteråt.

Nä, nu ska jag titta på halv åtta hos mig. Har snart missat allt men kul att se hur det slutar.

Kram

Av Nina - 3 juni 2009 15:08

Det blir SKOLA imorgon.

Syns vanlig tid.

Kram

Av Nina - 3 juni 2009 14:59

Ny dag och nya tag...

Är bättre men fortfarande inte riktigt bra. Men jag ska jobba imorgon. Vad är de man säger, vinna eller försvinna...

Nåja, man kan säga att jag inte har haft det "skit"kul direkt. Känner mig lite lättad.. fast när jag väl får behålla maten blir den nog kvar. Alltså inte en bantningskur inte.

Nog om den typen av prat nu då.

Har egentligen inte mycket att säga eller berätta, dagarna har ju bara rullat iväg. Har sett lite på tv, eller inte lite det har faktiskt blivit rätt mycket. Jisses vad det är många gamla och nya serier som snurrar runt på tv. En massa tvshop, tävlingar och några stackars dokumentärer.

Just nu när jag sitter här är det en repris på House. Faktiskt ett avsnitt som jag inte sett. Men jag har ju inte direkt följt den serien. Dom gånger jag sett har det iallafall varit underhållande.

Ja, sen är det nog inte mera härifrån.

Sten kommer hem imorgon kväll och på fredag kommer Erik. Hoppas på en härlig helg med sol.

Kram

Av Nina - 2 juni 2009 10:46

Vilken natt jag haft. Inte är jag bättre inte. Hemma idag med. Men en sak är ju säker. Detta måste nog vara bästa bantningskuren som finns. Vad jag än äter så blir det inte kvar. Fast inte är det en att rekomendera. Så det är bara att gilla läget. En dag i taget.

Ha gott.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards