Alla inlägg under juni 2009

Av Nina - 16 juni 2009 19:21

Ja då har den varit då.

Avslutningen gick jättebra. Allt rullade på och alla verkade nöjda.

Nu har jag arbetsdag imorgon, brandutbildning, spännande. Sen är jag ledig torsdag till måndag. Underbart. En riktigt lång härlig ledig helg. Sen är det bara vå veckor kvar tills semestern. Känner verkligen att kroppen vill inte mera. Har inte sovit på länge, är alltså dödstrött. Min kropp värker som bara attan, håller nog på att bli lite tokig... eller...

Nu var det några som inte kom idag. En liten hälsning här till Elin, Kram på dig och bli frisk. Kul att du fortsätter skriva i bloggen.

Nu är det Eriks tur att använda datorn.

Kram

Av Nina - 15 juni 2009 18:35

Nu är Erik hemma.

Allt hade gått bra. Skolavslutningen hade fungerat jätebra. Övernattningen också. Resan likaså. Så alltså allt varit bra. Jag har nu en nöjd son brevid mig som väntar på att jag ska sluta skriva så som ni förstår blir det bara lite kort nu ikväll.

Imorgon har vi avslutning för eleverna. Vi gör nog som vanligt, smörgåstårta, intyg och liten sång. Sen är de klart. Kort och gott. Precis lagom. Nu får vi hoppas att det slutar att regna och blåsa bara.

Ja då slutar jag nu då, Erik tycker det har tagit lång tid nu.

Kram

Av Nina - 14 juni 2009 18:07

Ja nu var det ett par dagar sen jag skrev.

En hel del har hänt.

Vi har haft Stens 50 års kalas nu. Ett himla ståhej vart det, alltså man var ju ganska nervös för att allt skulle  räcka och att man skulle hinna.

Jenny och Malin var bäst. Kan inte finnas bättre present än att få hjälp av så underbara personer. Jenny är ju Eriks assistent och vår vän. Att hon och "styv"dottern kom och hjälpte var bara det bästa.

Senare på kvällen/natten var det min syster och hennes man som hjälpte till.

Kvällen var helt suverän. Många fina presenter, inge mer wisky behöver Sten detta år. Stens "stora" son med flickvän kom, det var väldigt uppskattat av Sten.

Det blev en hel del mat över faktiskt, bra de för jag har glömt att göra matdoser. Gubben far ju imorgon, kommer åter på torsdag för att fara igen på söndag eller måndag. Erik kommer imorgon, han går då på sommar lov. Riktigt längtar efer lilla gubben.

Ja mer än så blir det inte just nu.

På tisdag den 23 fyller Sten 50. Undrar just om man ska ha en till fest... ha ha ha


Kram på er alla

Av Nina - 10 juni 2009 22:15

Ja, inte har de varit nåt inte. Vanlig dag. Fast jag haft en go dag på jobbet. Det är ju sista dagarna före sommar lovet och då görs det som det brukas. Alltså, lunch och fika ute. Idag blev det lite längre fika än de skulle men va gör de. Tänkte att jag skulle komma mig iväg tidigare på affärn för att handla för lunchen idag så jag kunde åka hem och fixa lite. Ja, ja inte blev de nå tidigare inte, eller, jo en kvart tidigare från jobbet for jag. Men sen var de ju kvar allt de andra. De blir nog lite tid att ta ut, igen.

Fast jag klagar inte.

Alltså, imorgon har vi lunch och födelsedag här hos mig. Min elev fyller år imorgon så vi passar på med lite tårta och sång.

De kommer att bli lite mer också men de tar jag imorgon.

Nu ska jag snart packa mig i säng. Är som vanligt dödstrött, förstår inte egentligen. Hur mycket eller hur lite jag än sover är jag alltid trött. Undra just vad en semester skulle göra mig...

Ja, ja. Sängen nästa.

Kramar

Av Nina - 9 juni 2009 21:13

Vilken kul och trevlig grillkväll jag har varit på. Träffade så många goa härliga vänner. Jättekul.

Nu sitter man här och är snart på väg in i duschen. Tror nog att det blir en tidig kväll i kväll.

Frysen är kollad...vet inte vad jag ska säga. Den står nu på vid gavel och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Man kan ju hoppas på att man snart får något svar. Starta den det törs jag inte. Det är bara att vänta, som vanligt. Det mesta får man vänta på. Jag börjar bli riktigt duktig på det.

Kan säga att jag har en otrolig värk. Nästan så man blir lite småtokig. Trodde att jag skulle ha de ganska bra nu när jag är så att säga solo. Inga tyngder över mina axlar. Men nä då. Värken har nästan varit ihållande outhärdlig. Just nu har jag en extra öm punkt i vänster bak... svårt att säga utan att peka. Men jag kan inte riktigt stå, lite snett eller lyft vänster ben då går de relativt. Men men man ska inte klaga. Det kunde varit värre....

Nu går jag till en varm härlig dusch.

Kram

Av Nina - 9 juni 2009 16:09

Kom ihåg att jag hämtar er på skolan i vanlig tid på torsdag.

Vi ska ju till GRANINGE.

GLÖM INTE

Kram och syns då

Av Nina - 9 juni 2009 12:08

Ja nu ska jag ta och ta mig en lunch.

Maten är i micron... sen ska jag springa på affären måste ha nån kräm, huden bara skriker efter det. Kanske jag ska passa på och ta en liten sol på så där sex minuter också. Är mycket skönt för lederna kan jag säga. Annars, tja, har en man hemma som håller på att kolla upp frysen. Han har redan varit över en timme. Stackars granne som måste vara där och hålla honom sällskap. En konstig sak är ju att våran nya självavfrostande frys är full i is. Konstigt. Vad jag vet har man ju en sån där som ska frosta av sig själv för att man ska slippa frosta av, eller?

Nåja, det ska bli mycket spännande att få höra resultatet.

Nu ska jag äta.

Berättar ikväll hur det gick med allt.

Kram

Av Nina - 8 juni 2009 17:44

Ja då var de måndag då.

Erik somnade sent igår så han var ganska trött idag. Sov på vägen ner i taxin.

Jag har varit ensam på jobbet idag och är det imorgon också. Har hunnit med lite men som vanligt så har det strulat en hel del. De tjafsade med datorn, inte ovanligt. Men som sagt, lite har jag hunnit.

Har pratat med Hagbergs angående frysen, det kommer en och tittar på den imorgon. Tur att grannen är hemma, själv är man ju på jobbet. Det är lång dag imorgon. Sen fick jag tag på dom på Folksam. Inte roligt samtal inte. Det är inte mycket som man blir ersatt med. Förlusten är betydligt större än vad man får, och nu menar jag dubbelt upp.

Idag när jag kom hem såg jag att klockan blinkade. Svettdropparna kommer på min panna... hur länge har det varit strömlöst idag då???

Gick till grannen och frågade, dom skrattade och sa att jag skulle vara försiktig när jag öppnar frysen... närå, det var i ca 2 min som vi var strömlös. Skönt och tur det. Vill inte möta något mer nu.

De hålls på med vägarbete efter 87:an så man får vara beredd att stå minst en kvart innan man kommer vidare. Det gäller alltså att planera resorna noga just nu.

Det om det och så var det med det.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards