Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Nina - 7 juni 2009 19:29

Tänk att det aldrig kan bara flyta på..

Vi hade bestämt att vi skulle göra ifrån oss så snabbt som möjligt för att kunna ha en skön eftermiddag tillsammans. Men som vanligt kan det aldrig bara vara så inte.

Vi hade klippt gräset, planterat blommor och tvättat. Sen var det dags för att ta fram köttfärs och kolla stekar inför lördag. Döm om vår förvåning när vi upptäcker att våran nya frys har gått sönder. Allt i frysen hade tinat. Den var full. Det fanns lite som fortfarande var ok så det var bara att sätta igång med storkok. Tur att det finns grannar, vi hade slut på det mesta som skall vara i gryta. Men då skulle grannarna på affärn så de handlade så gärna. Nu ca 5 tim senare har jag gjort en hel del stroganof, kalops och stekar. Men ca 60-70kg minst gick till soporna. Mitt i allt kom jag på att vi skulle ju ha middag också. Sten fick telefon och besked att i eftermiddag skall vi åka... Jisses, nu fick vi väldigt brått. Men som vanligt hann vi. Till och med klippa Erik. Ja, de var ju våran stilla söndag eftermiddag.

Nu sitter Erik och jag framför varsin dator nyduschade och fina. Sten har farit och lugnet lägger sig över bruket.

Jag är så hiskiligt trött nu och gissa om man har ont, överallt. Men det är bara att bita ihop. Ny dag imorgon. Upp tidigt, Erik ska ju iväg, sen till jobbet. Måste ringa och kolla ang. frysen, den är ju knappt ett år. Men som vanligt lär det vara för sent med nån garanti, som vanligt för oss. Just ja, som om det inte räckte med frysen. Stens bil, ja vad ska jag säga, stereon har brunnit.... Ja, ja. En olycka kommer sällan ensam. Men jag tror vi har gjort ifrån våra tre.

Nä, nu ska jag bara mojsa med Erik innan vi kryper till kojs.

Ha gott

Kram

Av Nina - 7 juni 2009 11:15

De sägs ju "underbara söndag". Vad är det för underbart med söndag??? Då vet man ju att helgen är slut och att man måste kliva upp på morgonen och att man inte får bara "släntra" runt....

Jag skulle nog vilja ha fler lördagar. Det är ju en hel del som man vill göra som inte hinns under veckan. Har ju ett litet kalas framför mig. Har just upptäckt att det är snart..............

Men av erfarenhet så vet man att det mesta hinns med och det som inte blir det blir inte.

Erik är en himla go och glad kille denna helg. Vill inte att han ska åka imorgon. Men han kommer ju tillbaka om en vecka och då har han sommarlov. Hur mysigt som helst. Fast både Sten och jag jobbar men vi vet att han väntar på oss hemma. Jenny är det som tar över på dagarna så han blir ju inte alldeles ensam.

Nä, nu ska jag hänga lite tvätt, göra lite lunch och gå ut för att plantera blommor. Alltså som vanligt. Ska göra ingenting.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards