Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Nina - 22 juni 2009 16:18

Så här såg det ut när Alnöbron blev invigd 1964


Av Nina - 22 juni 2009 14:50

Tänk om avstånden kunde vara lika gena som fågelvägen. Eller tänk om man hade vingar. Tänk då vad allt skulle vara mycket närmare och bättre då. Vägarna skulle vara fria och inga avgaser. Närmare till alla vänner som man gärna vill sitta och surra med. Men samtidigt, det skulle bli ganska fullt av snurrande och krockande människor där uppe. Och fåglarna sen då, vart skulle de ta vägen? De skulle ju inte få plats, skulle dom då måsta använda vägarna som blir över.....fundering, fundering.

Ja du mommen, om vi ändå hade de lite annorlunda du och jag. Men, men vi får leva på hoppet vi. En dag.............

Nu har grannen varit hit så vi har fått oss en eftermiddagsslurk med de nybakade winerbröden. Man riktigt känner hur de lägger sig kring magen. Gott, gott.

Så var de med de.

Sen var de de hära med att jag skulle påminna om vad som sker imorgon.. De är ju imorgon tisdag den 23 som Sten fyller 50. Stackarn är ju i skogen och jobbar då. Men om du vill, maila, stenaronsson@live.se, då har han kanske lite roligt att läsa när han kommer hem i allafall.

Nu ska jag ladda ner lite nya gamla bilder.

Kram

Av Nina - 22 juni 2009 12:37

Jaha, då var man hemma då...

De ä ju så med barn ibland.

Igår var jag med assistenten till Birsta. Inte dåligt att ha med sig en assistent när man far och shoppar inte...Och nog vart de shoppat nog. De var en massa reor överallt. Lyckades handla en hel del kläder till Erik. Bra de. Han behöver. Men tänk att de var så mycket folk. Jag trodde i min enfald att eftersom det var så fint väder så var alla hemma och potade i sina trädgårdar. Men döm om min förvåning. Alla var nog på Birsta. Kanske de var fler än jag som tänkte samma tanke.

Sten har farit iväg igen för att jobba. Det är lite blandade känslor när han far iväg och lämnar mig..Men han kommer ju hem på torsdag. Själv ska jag bara vara hemma och ta hand om sonet, men kanske man kan åka in på fredag igen så de inte blir så mycket som blir ogjort eller nåt.

Annars, tja igår var de ju kanonväder men idag är de lite muligt. Man vänar på att de ska spricka upp igen. Erik kommer att hålla sig inne han och de behöver han. Själv vill jag naturligtvis vara ute i sol men just nu är de till att vara bara inne.

Väntar på att grannfrun ska komma hem. Tänker bjuda på kaffe med nybakade winerbröd, kan vara en trevlig omväxling.

Nu slutar jag för idag.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards