Alla inlägg under juni 2009

Av Nina - 23 juni 2009 08:29

Idag är de.... Sten fyller 50 år.

Saknar min goa man.

Erik och jag har ringt, sjungit för honom. Tyvärr är han i skogen så de blev till en telefonsvarare. Men vi hoppas att han hör lite senare.

Kram

Av Nina - 22 juni 2009 16:18

Så här såg det ut när Alnöbron blev invigd 1964


Av Nina - 22 juni 2009 14:50

Tänk om avstånden kunde vara lika gena som fågelvägen. Eller tänk om man hade vingar. Tänk då vad allt skulle vara mycket närmare och bättre då. Vägarna skulle vara fria och inga avgaser. Närmare till alla vänner som man gärna vill sitta och surra med. Men samtidigt, det skulle bli ganska fullt av snurrande och krockande människor där uppe. Och fåglarna sen då, vart skulle de ta vägen? De skulle ju inte få plats, skulle dom då måsta använda vägarna som blir över.....fundering, fundering.

Ja du mommen, om vi ändå hade de lite annorlunda du och jag. Men, men vi får leva på hoppet vi. En dag.............

Nu har grannen varit hit så vi har fått oss en eftermiddagsslurk med de nybakade winerbröden. Man riktigt känner hur de lägger sig kring magen. Gott, gott.

Så var de med de.

Sen var de de hära med att jag skulle påminna om vad som sker imorgon.. De är ju imorgon tisdag den 23 som Sten fyller 50. Stackarn är ju i skogen och jobbar då. Men om du vill, maila, stenaronsson@live.se, då har han kanske lite roligt att läsa när han kommer hem i allafall.

Nu ska jag ladda ner lite nya gamla bilder.

Kram

Av Nina - 22 juni 2009 12:37

Jaha, då var man hemma då...

De ä ju så med barn ibland.

Igår var jag med assistenten till Birsta. Inte dåligt att ha med sig en assistent när man far och shoppar inte...Och nog vart de shoppat nog. De var en massa reor överallt. Lyckades handla en hel del kläder till Erik. Bra de. Han behöver. Men tänk att de var så mycket folk. Jag trodde i min enfald att eftersom det var så fint väder så var alla hemma och potade i sina trädgårdar. Men döm om min förvåning. Alla var nog på Birsta. Kanske de var fler än jag som tänkte samma tanke.

Sten har farit iväg igen för att jobba. Det är lite blandade känslor när han far iväg och lämnar mig..Men han kommer ju hem på torsdag. Själv ska jag bara vara hemma och ta hand om sonet, men kanske man kan åka in på fredag igen så de inte blir så mycket som blir ogjort eller nåt.

Annars, tja igår var de ju kanonväder men idag är de lite muligt. Man vänar på att de ska spricka upp igen. Erik kommer att hålla sig inne han och de behöver han. Själv vill jag naturligtvis vara ute i sol men just nu är de till att vara bara inne.

Väntar på att grannfrun ska komma hem. Tänker bjuda på kaffe med nybakade winerbröd, kan vara en trevlig omväxling.

Nu slutar jag för idag.

Kram

Av Nina - 20 juni 2009 18:25

Jaha, då var själva midsommar klart då...

Vi hade tur med vädret. Stången blev rest till Eriks stora glädje, som inte vi förstod först. Allt gick som rutin. Vi klädde stången, grillade och åt, gick frågeslinga. Sen skulle Erik helt plötsligt hem (kl var ioch för sig 20.45) jag följde honom på avstånd för att kolla vad som var på G. Döm om min förvåning då han springer in för att hämta nalle, pyjamas och tandborste. Han skulle helt plötsligt sova i husvagnen. Han har inte tidigare visat något intresse av det men nu. Funderade en stund och kom på, varje år har vi midsommarnatten sovit i husvagn. Naturligtvis ska de va så, bara stången är rest så är det dags... Han är bra lustig den lille saken..

Som vanligt blev det tidig kväll för mig, min kropp gjorde sig väldigt påmind. Som om det inte var nog, de blev lite feber också.

Idag är det lite bättre. Solen har skinit idag en hel del, det påverkar mig ganska mycket. Just nu så regnar det igen. Men vi ser att himlen är blå där bakom så de är bara att vänta.

Imorgon då ska jag och assistenten dra till Brista. Jättekul, känner att det börjar bli dags att spendera lite, till och med toa papperet är slut.

Ha de nu så gott alla goa glada.

Kram

Av Nina - 19 juni 2009 17:19

JAG ÖNSKAR ALLA EN

RIKTIGT

HÄRLIGT

GLAD

MIDSOMMAR


KRAM

Kul

Av Nina - 18 juni 2009 09:02

Ganska kul egentligen. Jag brukar titta runt bland vänners bloggar och ofta skriver jag någon kommentar. Kan ju säga att det är mest till min egen dotter. Vad jag glömmer är att ändra min signatur, Mamma, det kan ju förvilla vem som helst... De har de gjort. Men det är åtgärdat.

Annars, ja Jenny berättade på sin blogg en kul grej om tanter... läs

Nu ska jag duscha sen kommer "frys" gubben. Han påstod att det inte var något fel på frysen, Sten pratade med honom och helt plötsligt kommer han idag för att byta kretskort... Vad säger man om det.

Sen måste jag nog dra mig till stan. Glömde igår att det är ju midsommar och man kanske ska ha nån mat hemma....ja, ja.

Sen är det nog inte så mycket mera. Jenny och Agnes kommer hit och äter middag med mig och Erik. Kul,kul. Hoppas bara att det blir bra.

Längtar till den dan som Agnes och Erik ska byta plats över dagen. Ska bli riktigt roligt att ha "surrhuset" här. Man blir nog trött i öronen. Inte riktigt van vid att det bara surras hela tiden.

Nä, nu är det bäst att jag sätter igång.

Kram

Av Nina - 17 juni 2009 17:18

Tänk att denna vecka är gjord. Redan. Det är ju bara onsdag. Känns ganska skönt. Fyra lediga dagar. De du. Och vad ska man göra då då??? Självklart är det städning som gäller. Har ju fortfarande inte hunnit få undan allt efter kalaset i lördags. Men som sagt, det finns ju ingen som gör det åt mig och min kropp säger att jag ska ta de lugnt. Men jag har lovat mig själv att till midsommar ska det vara städat. Så som ni förstår börjar det bli lite stressigt nu. De ä ju midsommar snart....

Idag var jag på brandövning. Det var faktiskt riktigt spännande. Jag har alltid undrat hur hår den dära sprinten sitter tex. Sen hur kraften är när man använder en brandspruta. Nu vet jag. Lite otäckt när vi skulle släcka dockan med filt. Blev som lite nervös. Men dockan klarade sig så jag tror att mina elever går säkra.

Nä, nu är det bäst att jag gör någonting. Gör man lite varje dag så blir det inte så mycket kvar.

Kram på er och skriv gärna en liten rad när ni tittar in.


ps

nu nappar fisken

ds


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards