Alla inlägg under oktober 2009

Av Nina - 19 oktober 2009 08:58

Jaha, då har man lyckats med att bo ett par dagar på sjukhus då...

I torsdags när jag var på akupunktur kännde jag att jag var inte riktigt pigg. Har ju haft yrsel lite då och då efter jag föll utför trappan. Nåja, torsdags, som sagt, var på akupunktur allt gick bra fram till sluet. Kännde att det började snurra lite, mer och mer, illamående, kallsvettas...sen vet jag inte så mycket mera. Nästa veva är jag på akuten. Jag har då ett huvud som gör väldigt ont, kan inte vrida för det känns som om huvudet går av. Kan inte titta, hela världen snurrar när jag tittar. En läkare säger att det är virus på balansbenet i nacken. Blir inlagd på avd 16. Fredag är jag fortfarande väldigt dålig, kan inte titta förrän fram mot kvällen. Kan säga att det är som en riktigt dålig fylla......ingen man vill ha.

Lördag ville jag bara hem. Är fortfarande väldigt yr, kan inte gå riktigt känns som om man ska svimma om jag tar lite för många steg. Men jag mår inte illa eller har ont så jag fick åka hem.TACK Allt blir ju bättre när man är hemma. Tror man. Jag är hemma och kan inte göra någonting. Bara att sitta vid datorn var ganska svårt. SItter med ett snett huvud och ett stängt öga...men allt går. Gruvar mig tills jag ska hämta posten.

Jag som ville börja komma så smått tillbaka till jobbet, så händer detta. Jag kan inte göra nåtonting nu. Är ganska låst här hemma. De blir att ringa grannar när man behöver mjölk....

Nu ska jag sluta klaga, de finns de som har de värre men det känns ganska orättvist just nu.

Kram

 

sjuk flicka  



  

Av Nina - 13 oktober 2009 21:44

Jag är nog född med otur jag.

Tror inte att de finns någon som lyckas som jag......

Hela dagen har varit lite upp och ner. Men nu ikväll var de nog maxat. Kycklingen var i ugnen, med det så var ju naturligtvis fläkten igån. Inte något konstigt med det inte. Ja, ja. Sen gick jag ner, pysslade lite. Snart kände jag att det var dags att slå igång en brasa. Sagt och gjort, tände upp och gick iväg på toa en sväng. När jag kom ut såg jag hur det fullkomligt välde ut tjock krafitg rök ut från braskaminen. Vad göra.... försökte separera veden för att få elden att dö ut. Sprang upp och stängde av fläkten. Ner igen, öppna fönstren slå igång lilla fläkten för att försöka få ut röken. Skit skit skit. Nu kan jag elda igen men det känns lite döfött då jag måste ha fönstren öppna för att få ut röken. Men det är ju faktiskt 6 minus ute så de är lite småkallt här inne. Som om allt det skulle vara nog... nej då. Lyckades få min tallrik med mat i mitt knä, slog ut hela burken med knappnålar på golvet får nog räcka med dessa berättelser fast jag kan säga att de inte var bara de som hände.

Men nu ser jag lite ljusare på resten av kvällen.... de är ju inte så långt kvar tills de är dags att krypa ner i sängen så mycket mer kan väl inte hända...eller....Jag tycker att det räcker iallafall.

Kram  

 

  

Av Nina - 12 oktober 2009 21:47

Dags att knyta sig.

Ska på sjuka huset imorgon igen... Men man kanske får ligga på bromsen imorgon. Det har faktiskt kommit några centimeter snö nu, å de ligger kvar än så länge. Finns de även imorgon ska jag fota och lägga in bild. Fördelen med snö är ju att det blir ljusare ute.

Grannen har varit här några gånger idag för att skifta däck på några bilar. Det behövs ju verkligen. Jag skulle inte vilja vara ute och fara runt utan vinterdäck. I förra veckan var det ju en olycka en bit härifrån som slutade i dödsfall. Tragiskt. Känner verkligen med de anhöriga. Att förlora någon är bland det värsta som finns.

Nä, nu slutar jag och knoppar istället.

Kram på er alla

Av Nina - 12 oktober 2009 11:12

Nu är Erik på väg....

Resan till Midlanda gick bra. Erik var om något lite trött. Somnade vid 12 igår. När det var dags att kliva på planet såg Erik att "pinnen" fattades till DS. Han fick ett litet spel och skulle ut tillbaka till taxin för att hämta den. Det var nu inte tid för det, planet skulle ju gå... Lite tumult som sagt. Sen är han ju trött också. Lite täppt är han fortfarande men det får vi ju leva med ett tag framöver.

Helgen har varit bra. Vi var på 60 års kalas på lördagen och det tyckte Erik var jätte kul. Det var en av hans favorit grannar som fyllde år. Glad Erik hela helgen.

Här var det lite snö på backen när vi steg upp. Det kom lite när vi gick ut till taxin och det tyckte Erik var jättekul. Just nu är det mest snöblandat regn...

Just ja, "pinnen" är på väg per brev.

Ha gott

Kram

Av Nina - 7 oktober 2009 08:54

 rosa blomma   



Grattis Birgitta

de är din dag idag.

Stor kram 

Av Nina - 6 oktober 2009 11:32

På ett sjukhus, i ett väntrum, sitter de

 

 anhöriga till en mycket sjuk person.

 
Läkaren kommer in, mycket trött och säger: 

  
- Jag är så ledsen. Jag har dåliga nyheter.

 
Det enda hoppet för er släkting är en

 

 hjärntransplantation. Det är väldigt riskfyllt

 

 MEN det är det enda hoppet.

 
Ni får själva betala för hjärnan.

  
Efter en lång tystnad frågade någon

 

'Okej, hur mycket

 
kostar en hjärna?

  
Läkaren svarade:

 

5 000 kr för en manlig hjärna och

 
200 kr för en kvinnlig. 

  
Männen i rummet försökte hålla sig för skratt

 

 och att undvika ögonkontakt med kvinnorna. 

  
En av männen frågade med ett något

 

 triumferande uttryck i ansiktet:Varför

 

 kostar den manliga hjärnan så mycket mer?'

 

Läkaren log åt den något oskyldigt, barnsliga

 frågan och svarade: Det är standardprissättning.
Vi måste sänka priset på kvinnliga hjärnor eftersom de ju faktiskt är använda.


 

 

sjuk flicka  

Som de kan gå....men så sant så

Kram

Av Nina - 5 oktober 2009 17:43

Idag händer de lite...

Tog en av mina kära grann fruar me och for över till Jämtland. Shoppa lite gardiner hos syster yster. Vi hade en härlig dag som avslutades med en kaffe och äppelkaka. Inte dumt de inte. Inte alla som har sån tur att man kan fara iväg me grannar så dära. Kram på dig.

Sen kom jag då hem, mörkt och ensamt som vanligt. Hämtade ved och skulle ned med det. Vad som sen hände är jag inte riktigt säker på...men jag hamnade på golvet nedanför trappen och veden lite utspridd på golvet. Kan säga att jag har nu väldigt ont i min kropp, extra ont. Har nog slagit mig ordentligt känns de som. Vi får nu se hur de går me nån gympa imorgon. Sådana här stunder känns det f-j-t att vara själv. Skulle vilja bli lite omhuldad nu.

Dotra ringde, hon har en tå som är blå.... Vi får se hur de går.

Så ibland händer de lite... hur man nu ska ta de...

Ja de var de det.

Kram

arg mus  

Av Nina - 5 oktober 2009 08:36

 

rosa blomma  

Numera är min sida med gästbok. Du får gärna skriva en liten rad där om du känner att du har lite tid och ork. Skulle vara kul att höra lite om dig och hur du har det, mår osv.

Välkommmen

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards