Alla inlägg under maj 2009

Av Nina - 22 maj 2009 20:11

Jaha, då har nästan denna fredag traskat iväg då...

Just nu sitter jag och tittar på regnet som bara vräker ner. Tur att vi hunnit med allt innan de kom.

Marknad i stan.

Har varit på stan och uträttat ärenden hela dan. Var med min brukare på marknaden. Som vanligt var det allt det dära vanliga krimskramset som fanns där. Tror du jag kunde låta bli och handla då.... NÄ. Kom hem med strumpor, bröd, blommor och två t-shirtar till Sten. Som vanligt blir det till hemmet, gubben eller sonen. Jag då... Nu ska jag inte överdriva alldeles. Var faktiskt och köpte mig en jacka och tre par trosor. Samtidigt köpte jag en skjorta och en t-tröja till Sten. Och när jag ändå höll på så tog jag byxor, shorts, två t-shirts och keps till Erik. Men som sagt, jag fick ju en jacka och tre par trosor....

For och hämtade en nöjd Erik hos assistenten. De hade bakat idag så det blev en fika innan vi åkte hem. Väl hemma gjorde jag snabbt middag. Vill ju vara lite ledig sen.

Så nu sitter jag här för mig själv och är "ledig". Jag har alltså gått ifrån köket en stund för att komma åter sen. Finns ju alltid där att göra, och som alla andra kvinnor vet så är det ju bara vi som kan göra något där mannen hittar ju knappt kylskåpet. Ibland är det så man tror att man tar det med sig när man far på jobbet. Är det nån som känner igen???

Nu ska jag inte vara alltför stygg med Sten. Han är ju numera den ända här i huset som hittar damsugaren.

Nu så blir det inte mera idag. Har ju som sagt ledig dag. Ska ta mig ett glas av något drickbart och förpassa mig själv en trappa ner för att slänga upp mina trötta fötter på bordet och slötitta på dumburken.

Många kramar på er alla.

Kram

Av Nina - 21 maj 2009 22:33

Jaha, då har man haft ledig dag då... vadå ledig. Det har varit fönsterputs och byte av gardiner dag idag. Sen ska de naturligtvis vara lunch, fika och middag oxå. Det är ledig dag det... Men man ska ju inte klaga. Fick ju sovmorgon. Var inte uppe förrän vid åtta. Skönt.

Vädret då. TJa, de började med väldigt svarta moln och lite oroväckande känsla. Men här kom det varken regn eller åska. Men vi såg att det fanns runt om oss. Det var faktiskt ganska häftigt att se hur svart det var runt om oss men inte här. Vi har klarat oss hela dan.

Grannen har varit här och vi har spelat kort. Det blev en kort kväll. Alla har vi våra uppdrag imorgon.

Ja sen var det nog inte så mycket mera. Just nu är det ett mycket intressant program på tv 3 som jag känner att jag ska se.

Ha de så himla bra alla.

Kram

Av Nina - 20 maj 2009 07:32

Ibland undrar man vad egentligen som händer. De flesta håller nog med mig när jag säger att ett av de värsta är när inte information kommer fram att inget få veta och en massa hemlighetsmakerier bakom ens rygg. Ok om det är inför en födelsedag eller så, men när det gäller det vanliga livet, då är det inte okey. Envägskomunikation. Är det någon som känner till det? Jag vet nu verkligen vad det är. Stängda dörrar. Det vet jag också vad det är. Hemligheter som egentligen berör mig men som inte kommer fram, det vet jag också vad det är. Inte lätt. Nu säger ni men gör något då. Jo de skulle jag om de ginge men så är inte fallet.

Ja,ja. Jag ska ju inte sitt och skriva på arbetstid men de blev så nu. Kommer inte åt arbetssidan och blev lite irriterad...

Nä, nu hämtar jag kaffe så man blir lite som vanligt igen....

Kram



Denna bild är på mig...

Av Nina - 20 maj 2009 07:31

De ä Anna

Kram

Av Nina - 18 maj 2009 21:38

Jaha, då har ännu en arbetsdag gått. Idag har det varit en lite intensiv dag har varit på förmiddan på studiebesök. En mycket händelserik förmiddag. Sen har dagen bara gått på. Blev lagom lång. Kom på plats sju och gick hem tjugo i fyra. Men jag kan avslöja att nu är jag dödstrött.... Synd att jag inte kan säga detsamma om Erik. Han verkar mycket pigg han...

Annars, ja Sten försökte sig på att gå in på AF idag. Men de var han inte ensam om. Vad både han och jag glömt bort var att både Zlyftens och DHLs personal hade sin första arbetslösa dag i dag. Så ni kan tro att det var fullsatt där. Han hämtade bara en tidning och gick vidare.

Ja imorgon är en ny arbetsdag igen. Studiebesök först halv dag sen tar lektionerna vid. Blir nog en 7-4 dag igen. Men de är ju bra det, de blir en himla massa timmar som jag gjort för mycket. Är nu uppe i över 70 timmar redan. Undrar bara hur jag ska få ut dom??? Kan inte direkt ta en vecka eller så, men det finns ju timmar och vissa dagar som man kan plocka nu när sommaren börjar närma sig kanske. Vem vet.

Nä, nu ska jag börja göra mig klar för att krypa till sängs. Ha en fortsatt bra kväll och vi hörs nog imorgon.

Kram

Av Nina - 17 maj 2009 09:53

Skulle nästan vara kul och höra var du tror det är...

Men svaret är i allafall utanför bagarstugan nere vid torpet i Björkvattnet. Som du ser så är det nästan 40 år sedan bilden togs.

Idag skiner solen och vi ska ha en härlig ute dag. Det är grann arbete idag. Någon väg skrapa eller nåt ska byggas... Inte vet jag men jobbar gör dom. Erik och jag ska titta på, koka fika och bara mysa.

Hoppas ni får en bra dag också.

Kram



Här får ni se vad fina blommor vi hade på Alnö vid ett äppelträd.

Guckesko

Av Nina - 16 maj 2009 22:15

Här kommer nu två kusin bilder.

Första är på mig och kusin Annelie.

Den andra på mig och kusin Inger, kanske du kommer ihåg när och var den togs.

Jättekul tycker jag.

Kram

Av Nina - 16 maj 2009 21:31

Kära kusin, hör du va högtidligt de blev...

Kul att du titta in på min blogg och skrev en liten rad.

Jag har hittat ett kort på dig och mig.. men va jag gjorde av de vet jag inte nu. Troligtvis ligger det på den andra datorn men men de kommer jag lovar. Ett jättefint kort på oss, kul va. Sen hittade jag ett på Anneli och mig som jag också kommer att lägga in. Men de blir sen. Erik sitter ju vid den andra datorn så jag får vänta tills han somnat.

Annars, ja vanlig lördag är det här. Hela dagen har vädret varit dåligt men mot eftermiddagskvällen kom solen. Som vanligt. Vi har spelat lite foboll ute och försökt flyga drake. Det hela avslutatdes med fika i husvagnen. Eriks nya favorit ställe.

Nä, nu ska jag verkligen kolla in tvn. Just nu är det Island och jag tycker den är underbart fin. Den kan få vinna den.

Kram


se va man kan vara försjönken i sina egna lösande tankar.....



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards