Alla inlägg under maj 2010

Av Nina - 26 maj 2010 17:34




Ja tänk. En hel dag har jag och grannfrun tillbrinnagat med att springa runt på affärer i Birsta. Inte blev de mycket handlat heller, men en hel del blommor kom vi hem med. 

Imorse när jag steg upp såg jag att det skulle bli en regnig dag så vi drog järnet ner. Nu när vi kommit hem vad tror ni händer då... jo, solen kommer fram. Nu får man hoppas på en härligt solig dag imorgon. Skulle vara hur skönt som helst att vara ute och plantera blommorna och sitta i solstolen och bara njuta. Vi får se vad som händer tar en dag i taget.

Kram  

Av Nina - 26 maj 2010 17:33

          

 

Dessa underbara bilder togs i fjol sommar på småtimmarna alldeles utanför knuten. Kan man ha de bättre.

Kram

Av Nina - 25 maj 2010 22:23

 


Hur kul som helst.

På förmiddan idag fick jag telefon... inte något konstigt med de, men de var ett nummer som jag inte hadde. Svarade glatt och blev än mer glatt överasskad... det var Åsa som ringde. Vi har säkert inte pratat på ca 10 år. Ni kan tro att det blev en riktig långkörare. Mitt i samtalet så la min telefon av, inte någon som helst förvarning på att batteriet var slut, närå, den bara dog. Fort i med sladden och så började vi om igen. Ja de blev nog minst 2 timmar vi pratade. Tur man var ledig idag....

Dagen tillbringades annars med att göra mest ingenting. Jo, jag har lagt upp gardinerna så de är klart. De har ju inte varit speciellt bra väder så inte har man använt solstolen inte.

På kvälls sidan kom det besök, elev med ass. Jättekul. Vi fikade, surrade tittade på tv och allt möjligt. Fler sådanna besök.

Ja så har min första lediga dag varit.... ser fram emot morgondagen och vad den har att bjuda på.

Kram



  

Av Nina - 25 maj 2010 09:06


Ja då är man ledig ett par dagar då...

Det känns jätteskönt. Har så mycket som behöver göras nu. Kan säg att ekorrhjulet nu snurrar för fullt. Tro det eller ej, de ä jag som satt de i rullning också. Håll tummarna nu så får vi hoppas att det blir det bästa.

Igår följde jag med Erik till flyget. Det var en bra resa men när vi kom dit blev det lite tokigt. Vi gick som vanligt fram för att få biljetten, tyvärr gjorde dom en fel utskrift så de rev den mitt i tu precis framför Erik. Naturligtvis blev han helt galen. För att göra historien kort, jag satt mitt på golvet med honom i knät i säkert 10 minuter. Sen var de bra igen....

Det gör så ont i mitt mamma hjärta när det blir så där.

När jag kom hem kände jag att jag måste få ladda mina batterier och prata med någon som förstår. Åkte till Jenny, surrade och dracka kaffe innan jag for och mötte upp med min elev. Det är så skönt att få prata med henne, hon vet och förstår. Vad jag inte kan riktigt än förstå är att hon egentligen är så dålig som hon är, hon är ju så j-a frisk och pigg. Jag är så glad för det. Jag vet att allt kommer att gå jättebra, det finns igen disskussion om det inte.

Tack vare att jag var hos Jenny gick resten av dagen som en dans.

Tyvärr gick det inte lika bra för sonen. Resan gick bra och så, men när han får veta att den efterlängtade läger skolan inte blir av, utan att det bara blir utflykt. Ja, då brakade hela hans värld samman. Jag vill inte vara där då jag inte. Hoppas att allt ordnar sig till de bästa. Stackars Erik.

Jag då?? Jo, jag ska nu sätta igång med mitt. Kan säga bara att det kommer bli mycket tid vid telefonen och vid datorn. Men jag tror, nä jag vet, det kommer att bli toppen.

Kram

 

  

Av Nina - 21 maj 2010 09:34



Ja då har vi fredag igen. Egentligen har jag inte tid att sitta här inte. Men hamnade här ändå...

Hämtar sonen idag. Längtar alltid efter honom. Han åkte ju i måndags så det är inte många dagar denna gång som han varit borta. Men man märker snabbt hur mycket man saknar. Gubben kommer också hem idag. Fast visst kan det vara skönt ibland att bara vara själv. Man behöver ladda sina egna batterier också. Just nu har jag fått en sån otroligt hemsk värk i korsryggen. Ska inte klaga, de finns de som ha de värre. Men det är oerhört frustrerande när man inte kan riktigt böja sig ner eller lyfta eller.... Ja, ja. De går nog över.

Annars, tja vi har inte något inplanerat denna helg. Kommer nog att bli en lugn och skön hemma helg. Kanske att vi ska iväg med blommor till graven. De är ju planterar och klart, har bara inte kunnat frakta dem. Lite blommor har det även kommit ut på gården. Rabatterna blommar så infernaliskt, tror inte jag sett så mycket blommor nån gång, Tack kära granne, har inte satt en Vallmo, men kan säga att det finns gott om de. Det är där min goa granne kommer in i bilden. Ganska konstigt egentligen. Inte förrän i fjol kom de Vallmo i rabatten. Dom har och har alltid haft. Ingen har "satt" Vallmo, men efter flera år så har de spritt sig. Nu är de alltså min tur att få. Jag är inte ledssen, tvärtom, tycker det är en jättefin blomma och en som jag kan namnet på.....

Nä, nu är det bäst att jag tar fram lilla Bettan och kutar runt ett varv...

Ha de bra

Kram



    

Av Nina - 21 maj 2010 09:31



Tänk vad glad man kan bli när man öppnar bloggen och har fått en hälsning. En hälsning från en som "bara vill skicka en kram". För mig är inte det bara. Det värmer.

Tycker det är så roligt att ni tittar in, ännu roligare är det när ni skriver nåt.

Stor Kram

 

  

  

Av Nina - 19 maj 2010 22:01

Nu går tankarna på hövarv. Har tagit kontakt med några assistans bolag. Är fundersam över att byta. Men man är alltid velig. Det har ju fungerat, alltså det fungerade förut, men nu har det riktigt ballat ur...

Man kan inte känna sig riktigt nöjd och glad. Vad jag inte vet än är hur det blir med tilläggstimmar och sånt, om det försvinner. Men som sagt, jag är i ett undersöknings stadium. Kommer att träffa några olika sen får vi se. De ä mycket nu.

Vädret är iallafall inte dumt. Visst, de har regnat lite och åskan hänger i luften, men det tillhör ju sommaren. Det är underbart att bara titta ut och se den grönska som redan kommit. Att se blommorna, att de har åter kommit i min lilla täppa, jag, som inte har några gröna fingrar alls. Lycka.

Snart har ju även denna vecka nått sitt slut. På fredag kommer killarna hem. Helt underbart. Visst, ska inte sticka under stol att jag tycker det är ganska härligt att vara själv också. Men bäst av allt är när dom är hemma.

Inga planer över denna helg. Bara vara. Kanske försöka sätta lite blommor i krukorna, de är nåt jag kan tänka mig att göra men mer får de inte bli.

Nu väntar snart sängen.

Ha de så bra alla.

Kram

Av Nina - 17 maj 2010 07:08

 

 

Nu är vi på G.

Erik sitter och äter frukost gröten. Sen är det taxi resa som står på schemat.

Lovet är slut. Det har varit ett bra lov. Lite har hänt.

Det har varit frakt av skåp. Hämtat medecin åt far. Ätit hamburgare på 87:an  skurat altan och ute möblerna. Hämtat husvagn mm mm

Blandat väder har det varit. Igår kom det så mycket regn att TV bilden försvann. Det blev alldeles svart ute.

Allt har varit bra. En glad men lite trött kille ska nu snart åka.

Kram





     

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards