Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Nina - 11 maj 2010 22:26

Ja, man kan nästan likna helgen som var vid bilden...

Idag är de tisdag. Var i Härnösand på nätverksträff, mycket givande. Sedan drog jag iväg till Birsta. Det var lite jag behövde inhandla.

Dagen blev rätt lång. Bara arbetstiden blev mer än man ska göra, de blir mer till min sparade tid att ta ut...flex. Inte dumt. Satt och räknade, har över sextio timmar som jag inte tagit ut...undra just när man ska kunna göra det. Det är lättare att det blir fler timmar än att ta ut tid. Ja, ja.

Helgen var i solens tecken, det syntes på min hud sen, ganska röd. Men det var skönt. Vi hade besök av Agnes och Jenny, bilder kommer, det var jättekul att få träffa dem och prata lite. Erik blev väldigt glad och samtidigt fick han sig en lite smärre chock. Jenny drog av sig håret. Erik visste inte riktigt hur han skulle reagera, satt och gapade och tog sig för huvudet. Jag gick och hämtade hans peruk, den tog han snällt på och satt som ett ljus. Det bästa var när Jenny tog på sig igen och han tog av sig. Man såg att då tyckte han att allt var normalt. Han reagerade inte alls på att det var en peruk hon hadde. Det är inget man tänker på heller, otroligt vad de kan nu för tiden.

På söndag kväll när Erik skulle gå till sängs så pratade vi om vad som skulle hända måndag. Jag berättade att han skulle vara hemma, direkt tecknade han och frågade om han skulle till Jenny. Han blev inte glad när svaret blev NEJ. Jag försökte förklara att hon är sjuk, det godtog han inte, hon hade ju varit hos honom.... som de kan bli.

Nä, nu är de nog dags att krypa ner i sängen. Imorgon gör jag halv dag, sen är det ledigt ett par dagar. Hur skönt som helst.

Ha gott mina vänner.

Kram

     



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards