Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Nina - 6 maj 2010 17:53

  

 

Ännu en dag att lägga till handlingarna...

Det är helt otroligt vad tiden går fort. Kollade igenom planeringen, vad får jag se, knappt någon tid kvar till sommaren är här. Jisses. Tittar man ut så kan man nästan förstå det, det är faktiskt sol ute. Men vem vet, imorgon kan det vara snö igen.

Annars, ja en vanlig dag, men lite ovanlig ändå. Träffade Lisa och Erik, jättekul. Fast ännu roligare skulle det kanske varit om vi hade haft mer tid eller så. Men det går att reparera, hoppas dom kommer någon dag i sommar, fast gärna tidigare.

Mina elever gjorde ett kanon jobb idag. Hur stolt som helst. Kan verkligen säga att de utvecklas hela tiden. Känns gott i "fröken" hjärtat. Det är ju det man vill uppnå, ett steg i taget.

Just nu tar jag igen mig... Kan inte förstå att jag är så trött. Kan det bero på den ständiga värken och suddiga synen?? Ska försöka springa runt med lilla bettan, får ju hem båda grabbarna imorgon. Det verkar som om Sten och gänget har svårt att bestämma sig för när de ska komma hem, senaste beskedet, som jag fick i morse, de kommer imorgon kväll.... Vi får se.

Helgen då, ja de blir nog som vanligt. Två trötta "pensionärer" i varsin ända av soffan med fötterna på bordet... Eller? Ja, vem vet. Kanske vi överrasskar oss själva och gör något drastiskt som att sitta ordentligt...ha ha ha

De var de de.

Kram

  

 

Av Nina - 6 maj 2010 07:54

Kom in lite tidigt till jobbet idag... Har nu hunnit med morgon bestyren och tar igen mig lite med en kopp kaffe. Gott.

Det händer en del. Kan inte säga att allt är gott, men allt är inte det sämsta heller. Kanske det är ändå en lagom blandning...

Solen skiner idag, det är fantastiskt vilket väder det varit denna vecka. Ömson snö, lite sol, sen kommer det en hagelskur och så lite regn... Det är vad man kan säga April väder. Tror någon har missat att det är Maj.

Ja, ja

Idag är det inte någon bra dag. Har värk, inte för att det är ovanligt, men jag tycker inte om det. Nu börjar även alla saker i luften göra sig påminda, jag är snuvig och har ont i huvudet. Typiskt, alltid samma visa varje år. Men en sak kan man ju säga är positivt i det... Sommaren börjar närma sig...

Ha en fantastisk dag

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards