Alla inlägg under januari 2009

Av Nina - 3 januari 2009 23:45

Försökte svara på ditt mail men det gick inte... vad är det som händer?? Du kan ju slå en signal när du tid har.

Kram

Kul

Av Nina - 3 januari 2009 20:38

Nu har Ida och Mattias varit här. Dom kom vid femtiden och åkte vid åtta. Så det blev länge. Inte ville dom äta inte. Vi hade precis dukat av när dom kom så det var fortfarande varmt. Och om jag får säga det själv var det riktigt god mat. Hade strimlat upp tjälknölen och gjort som biff med lök. Sen hade vi en kyckling "röra" med allt möjligt i och cocosmjölk. Jättegott. Erik åt som bara den. Men det blev bara kaffe för dom. Men Ida lovade att nästa gång ska dom äta. Sten fick jättefina vinglas med karaff i julklapp av dom.

Ja de var det de.

Nu börjar det snart närma sig lägg dags. Är lite seg idag. Kanske för att jag efter över två månaders ont i magen fått något som liknar mens. Inte riktigt men ändå. Var lite fundersam ett tag om man fått en inneboende. Men det visade sig inte vara så. Eller, ja, jag vet inte. Har fortfarande ont och har ju haft det länge. Och kan inte säga att det är riktig mens heller. Syster nämde det där om att jag börjar bli gammal... Kanske dags för att komma i den dära populära övergångsåldern..Inte vet jag hur det är inte men om det innebär att man slipper mensen så är jag med...

Nä, nu slutar jag surra.

Ha de så himla bra.

Kram

Av Nina - 3 januari 2009 11:17

Vilken morgon... När vi klev upp var det 19 grader kallt. Inte mycket bättre nu fast solen skiner. Efter frukost så startade vi diskmaskinen och tog en stilla kopp kaffe. Det tog inte lång stund så märker vi att diskmaskinen hade dött... Sten kollade allt. Hittade inte något fel alls. Vi surade lite. Hade ju just pratat om vad det var som behövdes bytas eller göras... Inte en diskmaskin i allafall. Den är ju inte så många år. Sten rusade ner och kollade propparna, och se, det var det som var felet. Jag har ju nämligen både tvättmaskin och torktumlaren igång. Tänkte inte på det...

Ialla fall. Idag eller mot kvällen kommer äntligen Mattias och Ida hit. Vi har väntat. Och är det inte typiskt. Vi hade ju bestämt att åka till Syster yster idag. Men har ringt och sagt att vi kommer imorgon. Dom har ju bara femton grader där så det är varmare...Så nu så kommer sonen.

Nu är det bara dottern som saknas.

Väntar och längtar.

Nu ska Erik och jag städa lite.

Många kramar.


Av Nina - 2 januari 2009 23:52

Oj vad tiden kan gå fort ibland.

Snart är det lördag.

Vad har nu hänt idag då? Inte mycket. Var och hälsade på Agnes. Hon har ju som sagt fyllt år. Fick gott fika av Jenny. Handlade lite mer mat men glömde det viktigaste. Vi är ju utan bregott, å det glömde jag när jag var på affären. Typiskt mig.

Nu är jag på väg att gå och lägga mig. Det börjar svida i ögonen. Kanske vi åker till stora syster imorgon. Dom har ju nu flyttat in så gott som i huset. Ska bli kul att se med lite möbler. Vi har ju följt det mesta i deras reparationer. Spännande.

Får skriva mer imorgon och berätta.

Kram och godnatt.

Av Nina - 1 januari 2009 21:28

Nu har hela nyårsdagen gått. Och vad har vi gjort... Inte mycket inte. Sten har bytt matta på skotern så han har ju gjort något. Själv har jag gjort som vanligt. Ingenting... Alltså det dära med att städa, diska, tvätta och laga mat är ju ingenting. Det är ju något som görs varje dag men däremot att byta matta på en skoter är ju inget man gör speciellt ofta...

Ja,ja. Jag ska inte klaga. Har ju fått varit inne med sonen hela dagen. Värmen från brasan har inte varit dum. Kan inte påstå att man är så speciellt pigg för att göra något. Just nu ser jag på en film jag sett förut men det är det bästa som tvn har att erbjuda idag. Det är en film med Jackie Chan. En favorit hos mig. Han är bara så underbar.

Ska nog återgå till det.

Imorgon kanske det blir en resa till Agnes. Hon har ju fyllt år och presenterna ligger och väntar...

Ha bra fortsatt bra kväll.

Kram till er alla vilka ni nu är...............


Av Nina - 1 januari 2009 11:09

Nu har vi firat in det nya året med dunder och brak. Allt förlöpte väl. Erik var jätteglad över att få  gå ut "mitt i natten". Vi smällde lite raketer och skålade. Hel härlig kväll.

Funderade över det här med att avlägga alla dessa löften. Varför ska det alltid göras just på nyår? Om man ska sluta eller börja med något varför måste det ske just vid nyår. Inte är man duktigare just då inte med att hålla ett löfte. Det ska slutas eller börjas med något. Tror inte det fungerar bättre bara för att det blir ett nytt år. Om jag ska göra något, sluta eller börja med något. Då är det bara att göra det just vid tillfället. Att vänta tills det blir nyår, det kan bli lite konstigt. Säg tex att du i mars känner att du behöver gå ner i vikt. Ska man då vänta till nästa nyår för att göra det. Konstigt. Nåja, nog om det.

Här är det femton grader kallt ute idag. En mycket bra dag att hålla sig inne. Inte bara att man känner sig lite mossig, utan kylan håller en inne oxå. Erik är inte ledssen för det inte. Både Mario Party 7 och datorn lockar mer än att gå ut.

Ha de nu så bra.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards