Alla inlägg under januari 2009

Av Nina - 20 januari 2009 19:07

Jaha, då var man hemma då... eller inte. Är hos grannen och väntar på att kaffet ska koka färdigt. Det är så härligt att ha såna grannar som vi har. Att bara kunna studsa in och säga hej. Sätta sig ner och surra på.

Jaha annars då. Tja, jobbat som vanligt. Avslutade dagen med att vi tog lite extra tid på bibblol Jättekul. Vi har idag börjat titta lite på släktforskning. Kul att se om vi hittar några anfäder.

Nu blir det inget mer från mig idag. Nu är kaffet färdigt så jag ska vara trevlig. Inte svårt.

Kram på er alla

 

Av Nina - 20 januari 2009 11:38

Först kan jag säga att vi hade data avbrott här på jobbet. Har suttit med it-support ett tag. Nu som ni ser är det åtgärdat.


Ringde två minuter i åtta till läkarn och döm om min förvåning. Han svarade efter två signaler.

Ibland är det inte lätt att förstå varandra. Men till slut gick det. Han ska nu skriva en remiss till allmot. så jag får träffa läkarn där. Mycket bra. Sen tyckte han att jag skulle stanna hemma en vecka minst... Konstig läkare. Han måste ju veta att man inte bara kan vara hemma. En vecka går ju men om det ska vara mera måste ju han skriva intyg. Ja, ja. Vi får se. Om jag är lika dålig på måndag kanske jag stannar hemma ett par dar.


Ja du Jenny. Tänk att bara ligga och glassa.... Sten sköter elden men jag får nog äta druvorna själv.. ha ha.


Nu är det snart dags för lite lunch.

Ha de

Kram

VC

Av Nina - 19 januari 2009 18:56

Det är ett skämt.

Idagens Sverige får man inte bli sjuk.

Ringde idag till VC för en remiss. Måste träffa en läkare som verkligen kan hjälpa mig. Lederna tar kål på mig.

En mycket trevlig sköterska ringde upp mig. Vad som var mindre trevligt var att närmaste tiden jag kan få är 10 feb. Hur skulle det vara om jag skulle behöva av någon anledning träffa en läkare tidigare. Omöjligt. Det finns endast en läkare som ska ta emot alla patienter från Graninge, Helgum och Långsele. Nu pratar jag inte om ett fåtal, vi är faktiskt ganska många som bor häromkring. Vi bor inte alla på ett och samma ställe, vi är utspridda. Det var inte tillräckligt att de stängde vårdcentralen i Långsele. Flyttade den till en gemensam till stan. De har dragit ner på läkare också. Förut var det två och minst en AT läkare. Nu finns det som sagt bara en läkare. Detta är mycket konstigt. Det var ju knappt att de hann med sig då hur kan de bara tro att de ska hinna nu ???

Ja, ja. Avfolka Norrland..det är ju verkligen på gång. På många olika sätt. Detta är ett av de, man hinner inte fram till läkaren förrän det är försent...

Ok, det finns akuten. Men jag anser inte att jag och alla andra skall gå dit när det finns, eller rättare sagt ska finnas, en vårdcentral.

Nu har jag vräkt ur mig lite galla. Nu ska jag vara trevlig med min man en stund innan jag knoppar. Somnade halv fem och väckarn ringde sex. Känner mig lite trött nu...

Godnatt och ha de gott.

Kram

Av Nina - 19 januari 2009 15:23

Idag ringde jag till vårdcentralen. De skulle återkomma efter tre. Min ny laddade telefon (klar i morse) var medtagen och det var till den de skulle ringa. Döm om min förvåning då den bara tog och dog... Batteriet är stendött. Jaha, jag får ringa imorgon igen då. Sten tog sig i alla fall fram. Han har fått tid... 6 feb. Det finns bara en läkare för Graninge, Helgum och Långsele. Man ska inte vara sjuk inte. Undrar om man får gå till akuten eller så??? Jag menar, ingen av oss är blödande allvarligt sjuk...

Nåja, man får inte allt.

Nu går jag hem för dagen. Har varit i åtta timmar nu. Imorgon blir det en längre dag då jag ska med elever på biblo. Vi ska testa lite släktforskning. Se om det är något vi kan lägga till som kurs. Bra att pröva lite först.

Så som sagt. Nu blir det hemfärd.

Ha de så bra.

Kram

Av Nina - 19 januari 2009 07:30

Glöm nu inte imorgon...

Säg till Elin att hon kan kliva av här.

Sen syns vi på bibblo efter tre.

Kram

Av Nina - 19 januari 2009 07:24

Jaha, då var det måndag morgon då. Sitter här med min kaffe kopp och ska strukturera upp min dag. Jag kom först...

Har en tid hos optikern halv elva, det känns bra. Tycker inte att jag ser så speciellt bra...

Inatt har jag inte sovit en blund. Bara legat och vänt mig. Undrar just hur denna dag kommer att bli, är ju redan trött...

Idag är det bara en minus grad ute så det känns ju bra.

Annars, tja jag vet inte. Tror inte att det är något speciellt.

Vi får se hur dagen fortlöper.

Kram så länge


Av Nina - 18 januari 2009 17:25

Oj, då. Nu är det redan söndag.

Var ju som sagt till Sundsvall i helgen. Det var svin kallt i fredags men vi for ändå. Fick tag på garage plats så det gick ju bra. På fredagen tittade vi bara en snabbis efter ett skåp på fyndlagret, fanns inget. Sen gick vi ut och åt för att därefter trava iväg på Casinot. Tyvärr blev det ingen vinst denna gång, men man kan inte alltid ha tur.

Igår gjorde vi Birsta. Inte kom vi hem med mycket heller. Vi skulle köpa dörrar till vår bokhylla men de var slut. Det innebär att jag kan åka ännu en gång...

Nu är det som sagt söndag... och inte har vi gjort nånting. Men det har ju varit skidor också...

Nåja, helgen har varit mycket bra. Tyvärr är det måndag imorgon...

Hoppas nu att det här vädret håller i sig. Det har varit lite för mycket hoppande mellan kallt och varmt nu igen. Det känns i kroppen.

Tja, då slutar jag för denna gång.

Tack så mycket för helgen Mommen och Tore.

Kram

Av Nina - 15 januari 2009 07:47

Idag är jag lite sen att skriva. Har varit här sen tjugo över men datorn vill inte jobba riktigt med mig. Kan det bero på att det är kallt ute...

Hemma var det nästan fjorton, när jag kom till Långsele var det sexton och här i stan är det fjorton och en halv. Inte konstigt att man fryser..

Idag blir det en bra dag. Det bara känner jag.

Nu ska jag värma mig med en kopp kaffe och stöka runt lite innan mina elever kommer.
Ha en härlig dag.

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards