Alla inlägg under juli 2010

Av Nina - 7 juli 2010 21:15

Ingen nyhet me de inte...

Just nu funderar jag rätt mycket, än hit och än dit. Man ska ju inte beklaga sig så då gör jag väl inte det då...

Men de är nästan så man skulle kunna göra det. Vet inte riktigt hur hösten blir eller om det blir nåt. När man inget vet är det svårt att kunna planera alls. Hur är det egentligen tänkt och vem är det som tänker. Lösa boliner i den blåa luften som tyvärr går över huvuden eller låter huvuden rulla...

Ja, man kan ju undra hur detta kommer att sluta


Av Nina - 6 juli 2010 21:25

  

 

 

Försökte med att ordna korsdrag idag... de var ganska svårt, ingen vind som kunde hjälpa upp..Bara 28 grader varmt.

Funderade på det, i vintras klagade man på att det var så kallt. Då var det svårt att få upp värmen här i huset. Nu är det så varmt så det är svårt att få in kylan... eller hur man nu ska säga. Tur att Erik har en takfläkt iallafall.

Dagen idag har inte varit angenäm direkt. Har hållit mig inne, nära toaletten. Alltså, min dag idag. Igår var de sonen, idag jag. Tur att det är en snabb magsjuka. Erik tyckte nog att han var riktigt rolig här ikväll. Han drog iväg ut och hittade vattenslangen som blev kvar i morse efter att jag vattnat blommorna. Han stod där gladeligen och vattnade den inglasade altanen...inte tyckte jag att det var speciellt roligt inte. Nu vet man vad man har att göra....putsa fönster.

Ja, ja. Han hade roliga minutrar iallafall.

Kram

 

 

Av Nina - 5 juli 2010 19:25

Ja i morse var de inte de allra bästa vädret ute, eller, jo nog var de ganska bra. Varmt, disigt och blåsigt. Men de gick över. Diset alltså.

Erik har inte haft sin bästa dag idag inte. Risig i magen, de har varit hans dag. Men vi trotsade alla jäntelagar och tog oss en liten promenix för att kolla trampbåteåkande tjejerna. Hann se dom innan vi fick bege oss hem igen... Men nu, peppar peppar. Jag tror de lagt sig. Får se vad morgondagen har att bjuda på.. kanske de ä min tur. Jag har faktiskt varit en hel del på altanen idag, det har varit varmt som sagt, men ute blåser det. Eftersom jag behövde vara nära ingången var det ett perfekt alternativ att sitta/ligga på altan. Kanske att de var i två timmar...känns som betydligt mer..om man tänker på att skinnet tramar alltså, ha ha

Ja de var de de.

En vecka kvar innan gubben går på semester.

Kram

  

I söndags var Erik ute och provade "bågen"

Av Nina - 4 juli 2010 18:51

Tyvärr har de inte varit våran dag med vädret inte... de kom lite blött från himlen. Inte så farligt mycket men ändå. Det har sprungit en hel del folk här, knallarna har dessvärre varit färre. Ja, ja. Bättre tur nästa år.

Annars, inte mycket inte. En helt vanlig dag på söder. Sten är nu på väg för att göra sista veckan innan semestern. Sen är de fyra veckor som jag får ha honom här hemma, känns så bra. Inte för att vi ska göra något speciellt, utan bara för att få honom här hemma.

Nä, nu ska jag göra lite nytta.

Ha gott alla.

Kram

  

Nu har jag också provat med att skota lite... nog för att man blev satt i "bur"  nästan. Kan nog vara bra när man inte har någon vana alls... tittat har man gjort. Men kan lova att de kommer att dröja läääääänge innan jag ger mig ut på riktigt.

Av Nina - 3 juli 2010 22:04

  

Då var de dags igen då...

Imorgon är de Graningedagen här på bruket. Det innebär att det finns knallar här, fika att köpa, auktion, loppisar mm. Tror nog att de blir musik i kyrkan också.

Ganska kul. Mycket folk brukar de kunna bli.

Vi brukar säga att en gång per år känner vi oss som apor i bur. Det går nämligen en hel del människor förbi och tittar. Det är ju självklart att man ska gå runt och titta här, vi bor ju så otroligt vackert.

Bilderna är tagna här, den första vid Put and Take, fiskodlingen, den andra är en vy bild brevid oss. Fantastiskt va.

Annars, ja man kan ju säga att det har varit ganska varmt idag. I skuggan låg de över 30 grader, poolen visade stadigt 28. Många dopp blev de, de kan jag lova. Nu börjar de närma sig kvällen och myggen å knotten kommer som på beställning så då är de bara att dra sig inåt. Kan säga att sådana här dagar är det underbart att ha en källare å krypa ner i.

Kram

  

  

Av Nina - 2 juli 2010 23:59

Hade idag besök av grannens barnbarn. Hon bla fotograferade en hel del, här kommer många fina bilder som hon tog på mina blommor, poolen och en mobil...

          


Kan berätta att även denna dag varit underbar med sol och värme hela dagen. Kan känna det i skinnet...


Ha gott alla vänner.


Kram



Av Nina - 2 juli 2010 11:46



Idag njuter vi av att vara ute...just nu är de bara lunch paus, sen ut i sol och pool. Ca 27 grader varmt i vattnet, Härligt.

Ha de så underbart idag.

Kram  

Av Nina - 1 juli 2010 21:21


Ja då var de ny månad då, men inte vädret inte. Det har varit grått hela dagen. Nu på kvällen kom de lite sol, Erik passade på att ta ett dopp.

Var in på Lidel och Bodens idag. Var även in på mitt jobb. Där är de nån som verkligen har plockat undan allt sitt.... så var de me de då.

Imorgon lovas de sol och mycke värme. Nu får vi verkligen hoppas på de, det har ju varit några dagar med dåligt väder. Helt ok om det regnar på nätter eller var tredje dag eller så....men nu vill jag ha lite värme.

Nu ska här nattas son.

Ha gott

Kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards