Alla inlägg under februari 2010

Av Nina - 12 februari 2010 20:50

  

Tänk vad roligt det är egentligen med facebook. Faktiskt. Man hittar en massa "gamla" vänner där. Sådana som man inte sett på..ett tag. Hur kul som helst. Sen finns det ju en massa där som jag inte riktigt förstår... som te x Farmeville, har inte en aning och susning, men att hitta gamla klass kamrater och se/höra hur de har det är ju hur kul som helst.
Det börjar nog bli dags att dra ihop ett gäng och surra lite.

Nu är det fredag kväll och jag ska dra mig tillbaka.

Ha gott alla

Kram

  

Av Nina - 12 februari 2010 12:49

Dagens sysselsättning.......

 

 

  

Av Nina - 12 februari 2010 10:44

 

Tror jag fått "Nalleflunsa"... Otroligt vad söta nallar det finns. Det finns fler än jag som tycker om nallar så jag vill dela med ming några.

Kan berätta att det är strålande sol ute idag men det ligger kring 20 graders kyla. Inte så frestande att gå ut, fast det skulle jag ändå inte göra som det är idag. Hinner nog mest bara till brevlådan innan det är dags att gå in och byta, ja,ja.

Hade fundering på att åka till Sundsvall denna helg, bara umgås och gå ut, ha kul. Men det rann av mig...

Det finns så många tankar som snurrar runt i min skalle just nu. Vet inte riktigt hur jag ska sortera dom eller vad jag ska göra. Ibland skulle det vara skönt att bara krypa ner under täcket och dra det över huvudet. Fast det är ju inte heller skönt, får ju bara mer ont i kroppen då.....

Jaha ja, vad ska man göra i helgen då??  Det får bli att vila.

Kram

 

  

Av Nina - 11 februari 2010 18:34








     







  

Av Nina - 11 februari 2010 18:25


Är lite trött jag. Kan det bero på att jag är proppmätt... Gjorde en hur god  som helst kina biff med lök variant.... Jisses, det blev guda gott. Så nu är jag trött.

Erik är nu feberfri... peppar peppar. Men kan inte tro att det ska bli någe mera nu. Eller. Det är bara att hålla tummarna. Han har ju snart sport lov. Där i Stockholm har dom ju sportlov v 8, något tidigare än vad vi har, v 10.

Fick Panduro rea idag, inte bra. Det finns så otroligt mycket som man vill ha, bara vill ha. Inte för att man har behovet inte. Har nog så jag klarar mig ett litet tag framöver. Annars, tja inte har jag något direkt att skriva inte. Allt är ganska som vanligt. Jo, jag fick igår morse mens, nu kanske du tycker att det låter knäppt, men jag har inte haft det sen september så det har ju varit ett skönt uppehåll. Hoppas nu att det bara är en tillfällig gäst som jag fått, men kan säga att det redan körts fyra tvättmaskiner... tror inte att jag har haft så här mycket förut. Är man kanske i klimateriet???? Tidig kanske.

Ja, sen var det nog inge mera härifrån.

Ha det som gott

Kram

  



Av Nina - 10 februari 2010 19:33

Jaha ja. Sonen är visst inte pigg. Vad ska man säga...göra. Typiskt. Bara för att jag planerat denna helg. Skulle vara både barn och man fri. Men, men. Det är kanske bara att fara iväg och hämta honom vid tåget och vara hemma med klimpen. Självklart att jag gör det men det är som jag säger, typiskt. När man väl planerar då går allt  i stöpet, så är det för det mesta. Men det är värre att grabben inte är pigg. Hoppas att det inte är något utan bara en vanlig lätt förkylning som är bra imorgon, mest för hans skull nu då. Ja, ja. Imorgon blir en stressig och jäktig dag. Först jobbet sen snabbt till affärn för att sedan skynda hem till taxin då...

Nä nu ska jag ta mig en kopp java och luta mig tillbaka.

Ha en skön kväll

Kram

Av Nina - 7 februari 2010 21:41

 


Strålande solsken idag. Underbart att få se och känna av lite sol. Inte var det kallt ute heller. Vi var ute på sparkpromenad och hade det mycket bra.

    

Kramen

Av Nina - 7 februari 2010 21:36

Tycker jag fått ett nytt kök jag...

Nu har det kommit upp lite nya hyllor i köket, en för micron och sen två tja man kan säga prydnadshyllor. Jag tycker det blev jättebra. Mer plats i köket blir det också. Micron tog ju upp ganska mycket plats på bänken, med den borta finns det lite mera bänkplats att stoppa dit något annat....

Underbar snäll och händig man man har.

En liten bild kommer här, inte den bästa men man ser lite av vad jag menar.

Kram

  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

En liten hälsning kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards